Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Szykuję się do mojego pierwszego outa i zdecydowałem się na af feminizowane, powiedzcie które z niżej wymienionych będą najłatwiejsze do uprawy i czy wogóle coś z nich wyrośnie:

White Master Femi Seed GGS <<

White Russian Femi Seed GGS << trawka.org/seedbank

White Killer Automatic Feminized <<

Ak47 x White Maser Femi AF GGS << quakemind

Diesel Ryder x White Russian Femi AF GGS << quakemind

Zależy mi żeby jak najszybciej zasadzić je już na spocie ponieważ niemam zbytnio jak je trzymać w domu. Następne pytanie to co ile mniej więcej trzeba doglądać spot. Doczytałem że najlepiej af sadzić od początku maja, prosze o weryfikacje

Czy będę musiał taszczyć ziemie grodniczą czy wystarczy zastana ziemia i jakieś nawozy ?

z góry dzięki za pomoc :D

prosiłbym jeszcze raz o pomoc :rolleyes:

Opublikowano

Wszystkie wymienione odmiany sa polecane poczatkujacym.Charakteryzuja sie latwoscia w uprawie.Bez roznicy, ktora wybierzesz.A wyrosnie cos z nich, jeszeli wszystko wykonasz poprawnie podczas kielkowania i sadzenia.

Spot na poczatku chociaz raz na tydz trzeba by bylo odwiedzac.W 3-4 tyg zycia rosliny pewnie czesciej, kilka razy w tygodniu, bo wtedy moga zaczynac juz kwitnac i trzeba bacznie wypatrywac meskich osobnikow.Ziemia najlepiej kupna, ale jak masz dobra na spocie, to nie musisz kupowac.I czytaj forum, bo wszystko jest.

Opublikowano

Witam chcę podhodować moje passiony w foliowych doniczkach 1L. I mam pytanie czy przez około 2-3 tygodnie roślinki poradzą sobie w tak małych doniczkach? Z góry dzięki za odpowiedź :)

Opublikowano

Witam !

Mam pytanie. Jakie powinienem zakupić nawozy bez których nie ma opcji hodowli na out'cie 2010 ? (proszę o konkretne nazwy nawozów) Mam takie odmiany : Big Bang, Passion#1 oraz Shamana.

Opublikowano

Bez nawozów też dasz rade;) Ja w tamtym roku stosowałem jedynie biohumusa na wegu i planton K na flo i to wystarczyło tzn. plony bardzo obfite, a gdy pojawiały się jakieś niedobory to te nawozy dawały radę:) 2 najtańsze i sprawdzone nawozy jak nie masz za dużo kasy to powinno wystarczyć w zupełności.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. A co sądzicie o takim mixie ?

FISH-MIX, NAWÓZ ORGANICZNY BIOBIZZ, 1L

-Fish-Mix to w 100% organiczny nawóz przeznaczony do upraw zarówno w pomieszczeniach i na zewnątrz. 
-Pobudza aktywność mikrobów w glebie, sprawia, że są ”grubsze” i ”bogatsze”, przez co dostarczają roślinie więcej naturalnie występujących minerałów. 
-Fish-Mix posiada certyfikat OMRI, jest to organiczna emulsja z północno-morskich ryb i wyciąg z buraka cukrowego.
-stosowanie: ziemia, polecany do upraw na zewnątrz
-Dawkowanie: 20 do 50ml/10 litrów wody lub 10 do 20 ml/10 litrów wody jako spray dolistny
-pojemność: 1 litr, ( NPK: 5,0 – 3,0 – 4,0 ) 

Stosowanie: Jest to kompletny płynny nawóz. Powinien być stosowany przez cały okres wzrostu rośliny. Jest również odpowiedni dla roślin uprawianych na zewnątrz. 

Produkty BIOBIZZ posiadają ekologiczne certyfikaty: Omri, Skal, EKO. 

Ten jest do wzrostu z tego co doczytałem czyli na wegetacje tak ?

A teraz coś podczas kwitnienia ;

BIO-SEVIA BLOOM GHE, ORGANICZNY NAWÓZ NA KWITNIENIE, 0,5L

-nawóz W 100% ORGANICZNY, z serii BioSevia 
-na KWITNIENIE (oraz pomocniczo na korzenie) 
-pojemność: 0,5 litra koncentratu o wysokiej wydajności
-zastosowanie: GLEBA oraz BIOPONIKA (hydro org. w połaczeniu z BM lub BioMagix)
-przeznaczony do każdego rodzaju wody 
-NPK: 2-3-4
- Dawkowanie 2 do 20 ml / 10 litrów 

BioSevia™ jest produktem wyjątkowym. Jest to pierwsza certyfikowana odżywka organiczna kompletna i całkowicie rozpuszczalna. Znakomicie sprawdza się W GLEBIE, lecz posiada właściwość skuteczności W HYDROPONICE, czy na nagich korzeniach (Aero), czy też na substratach (Hydro). 
Jej specjalny skład i znakomita rozpuszczalność powodują, że jest łatwo przyswajalna. 
Jest wydajna w opryskach i nawadnianiu kropelkowym.
STOSOWANIE:
W glebie, można dodać trochę BM. Przyspieszy to rozkład materii organicznej i osiągnięcie dobrego wyniku.
W hydroponice (Bioponice), BioSevia musi być stosowana łącznie z BM lub BioMagix, który powoduje odtworzenie w roztworze odżywiającym naturalnego procesu odbudowy. 
Do uprawy Aeroponicznej lub do uprawy na granulacie ceramicznym należy zastosować 
Bio Filtr + Bio Stars w którym mogą egzystować niezbędne mikroorganizmy (BM, BioMagix) w przypadku uprawy na kokosie nie ma takiej potrzeby.
Do pobudzenia wzrostu, kwitnienia i owocowania, jak i wzmocnienia systemu immunologicznego roślin powinno się stosować Diamond Nectar, Bio Roots i Bio Protect. 

Chyba że znacie jakieś inne tańsze nawozy na kwitnienie i flo troche lepsze niż biohumus i planton to podawajcie )

Opublikowano

najlepiej by bylo w boxie zeby sie tak nie wyciagały ale jak nie masz warunków (tak jak ja) to na parapecie gdzies tak tydzien-dwa przed wysadzeniem na spota tak zeby podrosły troche :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+