Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Mam zamiar stosowac na ten outdor hydrozel. Czy stosowal to ktos ?? I kiedy juz go zastosuje to jak mam podlewac woda i nawozami zeby sie przesadzic bo podobno o wiele mniej powinno sie wtedy dawac :)

A ziemie mam zamiar dac taka:

ziemia uniwersalna

piasek

hydrozel

keramzyt

i mysle nad jakims dlugotrwalym nawozem moze obornik ?? :)

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

szukam pestek femi na outdoor, musi dojsc w naszym klimacie i byc 100% sativa. najlepiej podajcie sklepy, no i jakie doniczki do tego :D

Opublikowano

szukam pestek femi na outdoor, musi dojsc w naszym klimacie i byc 100% sativa. najlepiej podajcie sklepy, no i jakie doniczki do tego :D

Opublikowano

nie laska poszukac w seedbankach?? w 100% sativa jest jak nazwa wskazuje easy sativa :D bedzie chyba w kwietniu na quakemind. Jakie doniczki? najlepiej zadne tylko wykop duzy dolek ;)

Opublikowano

Jak ma być 100% sativa to Durban Poison mogę polecić, Easy Sativa ma "tylko" 95% sativy w sobie. :) F2seeds to ma na pewno, jeżeli chcesz taniej. Poza tym wiadomo szukaj na forum

Opublikowano

kiedy zaczynacie?
ja się już doczekać outa nie mogę i z pospiechu mi pewnie roslinki zamarznal :zjarany:
da rade na poczatku kwietnia dzialac juz na out?

Opublikowano

przede wszystkim to trzeba ogladac pogode dlugo terminowa. Ja to robie takze kiełkuje gdzies w połowie kwietnia. wysadzam na poczatku majac na uwadze to zeby nie zapowiadali zadnych przymrozkow i zeby było słoncea wysadzona w takich warunkach roslina ma najlepsze szanse na zaklimatyzowanie i przezycie.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+