Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie dotyczącego outa:

Słyszałem, że zamiast ziemi ze sklepu można wymieszać ziemię ze spota z dolomitem i saletrą amonową. Więc pytania:

1. Będzie ok?

2. Jak to mieszać?

Opublikowano

saletry nie dawaj latwo przedawkowac, mozesz wymieszac ziemie ze spota z dolomitem ale to sie odbije mocno na plonach niz zrobic tak wymieszac ziemie sklepowa z ta ze spota dodac dolomitu styropianu i popiolu drzewnego i bedzie git!

PS:styropian i popiol nie obowiazkowo ale jak dasz to krzaki ci sie odwdziecza ;)

Opublikowano

1. gibonas missing będzie okej. ok. 60 dni flo, myślę że na początku października Ci dojdzie, wsadź pod koniec kwietnia.

2. Majk może być lemon skunk af femi i może być polarligh od DP też autoflo femi. GGS wypuściło jakiś czas temu Great White Shark feminizowane.

I ja mam pytanie - Czy Blueberry od DP dojdzie? Chciałbym zaryzykować, ale nie wiem czy warto.

Opublikowano

MX2 nikt jeszcze raczej nie sadzil WM na oucie ;)

Majk, najwiecej genow sativy z obecnych automatow ma chyba Great White Shark.Co do Polar Light, nowosci z DP, to nie porywalbym sie na to.Komus na IC roslina pokazala jajca :D A niby nasiona femi, jak widac DP znow sie nie popisalo.

ndnf, odpusc sobie bb na outa ;) Pare osob mialo i lipa jednym slowem.

Opublikowano

planuje w tym roku posadzic jakiegos automata na outa. mam pytanie jaka odmiane byscie mi zaproponowal... zalezy mi na duzych zbiorach i zeby roslinka nie byla trudna w uprawie.

Opublikowano

dzięki cheaton, rozwiałeś moje wątpliwości z PolarLighta też zrezygnuje bo po co ryzykować. Podobnie z Twilighta bo słyszałem, że podatny na pleśń. Bardzo chciałem mieć jakiegoś fioleta na oucie...

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+