Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Chciałem się spytać o Wasze doświadczenia z suszeniem liści; rozumiem, że nie potrzeba przy nich tyle zabiegów co z topami; czy robi tutaj jakąś różnicę czy będą się suszyć z łodygą czy oberwane? Jakieś sugestie co do suszenia? Up.

PS Podłączam się pod pytanie gromka

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano
jestem początkującym ogrodnikiem więc prosze o wyrozumiałość :) nie bardzo mi sie podoba to co wychodowałem. mam kilka krzaków... tylko czemu żaden krzak nie s=śmierdzi tak jak powinien, jedynie przy potarciu listka coś tam czuć. jeden z krzaczków ma już 1,5 metra i też prawie nic nie czuć od niego, liście ma dwa razy większe od dłoni a łodyge bardzo grubą a ma dopiero 3 miesiące. czy mama same męskie rośliny? czy może jaką odmiane która wogóle nie kopie? wiem że nasiona z których mi to wyrosło nie były zapylajne wogóle. moj znajomy choduje też i jego krzaczki mając52 cm walą z metra i mają dużo liści, u mnie największy krzak co ma 1,5 m ma zaledwie 8 liści, tylko że wielkich i nic nie wali :cry: coś mi się wydaje że nic palenia z tego nie będzie... prosze o odpowiedź :D

To ze nie smierdzi wcale nie musi oznaczac ze samosieja jakas.Taka odmiana po prostu ktora nie pachnie.Jak zacznie kwitnac to zacznie pachniec.

To ze ma osiem lisci i 1,5m hehe,znaczy ze masz najgorsza miejscowke jaka mogles gdziekolwiek znalezc...100% za malo slonca.

A_Kuczer, NIe robi roznicy zadnej w jaki sposob bedziesz liscie suszyl.

Opublikowano
:elo: mam problem: kiłkowałem nasiona i jak już wyszly kiełki to włozyłem do ziemi, tylko ze ( z braku wiedzy) włożyłem nasiona ok 1 cm pod ziemie :zliscia: siedziłay tak prawie 3 dni i tylko jedno wystrzeliło jak po*****e do góry i troche dziwnie wyglada (długa biała łodyzka ok 9 cm, i dwie pary krzyżujacych sie lisci na czubku). Kiedy zorientowalem sie co zrobiłem źle ortrożnie, nie uszkadzajac kielkow włozylem je do ziemi tak jak powinny byc. Mineła doba i niec sie nie ruszyły :cry: czy je jeszcze odratuje? czy z tym co wyszedl z ziemi wszystko wporzo??
Opublikowano

StrusDoggyDogg, Ja miałem podobny problem a nawet gorszy bo wbiłem kiełki na 3 cm pod ziemię. Niektóre siedziały kiełkiem do góry co jest straszną głupotą. Matka natura zrobi swoje. Jeśli nie naruszyłeś kiełków to wszystko w porządku. Na pewno wystrzelą. Z tym twoim drzewkiem co ma 9cm nie jest dobrze. Nie powinno tak być. Drzewo musi być krzaczaste a nie wysokie. Powodem tego że ten patyk ma 9cm to z pewnością za mała ilość światła. Musisz je trzymac jak najwięcej na slońcu bo będą się tak wyciągać. :zliscia:

Życzę powodzenia! :peace:

Opublikowano

zostaw niech rośnie, ja dalem na mniejszą glębokość od ciebie chyba, i dlatego szybciej wyszły. Poczekaj jeszcze dzień óra dwa, Jak nic nie da to nie wiem.

Opublikowano

Co myślicie jak bym posadził White Russian gdzieś ok. 25 lipca czy mogę oczekiwać na średnie plony i czy dojdzie wogule wiem że to zależy od pogody i mnie ale prosze o podpowiedzi z góry dzięki :elo:

Opublikowano

Myślę, że powinny dojść bez problemu, ale wiadomo wszystko zależy od pogody, a ta w tym roku po huju. Af na oucie rosną około 3 miesięcy, więc powinieneś się wyrobić sam jeszcze będę siał i zobaczę jak to wyjdzie.powodzenia.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+