Jan Kowalski Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 A zapach ? chodzi o automaty na out. ? Mam zamiar sporą grupke zostawić , Jest tak intensywny jak przy zwykłych roślinach że czasem czuć je już z gdzieś 5, 10 m ? Wiecie ten pierwszy powiew heh . Jeśli ktoś uprawiał automaty z 10 , więcej w jednym miejscu . Chodzi mi o konkretną odpowiedź kogoś kto to uprawiał na zewnątrz. nawet i kilka ale w jednym miejscu
kerlds Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Dziś i jutro w nocy mają być u mnie przymrozki zastanawiam sie czy przykrywać tygodniowe planty? wiem że takie wywalone z in na out pewnie by przymarzly ale czy takie od poczatku na out wytrzymaja?
Marcin1523 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Jakie specyfiki lub domowe sposoby (byle skuteczne ) polecicie na zające, króliki i sarny? Wiem że tematy są na forum ale potrzebuje konkretnej odpowiedzi
Sensimiller Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Czy rośliny (ES, passion, maroc, PP, wszystko f2 reg) dojdą gdy zacznie się je kiełkować pod koniec maja(powiedzmy że 20tego) i które z tych odmian ewentualnie nie dojdą?
Toksyna Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Te odmiany spokojnie ci dojdą pod naszym słońcem:) mozesz je kielkowac pod koniec maja tylko nie urosna za duże:) pozdro
Sensimiller Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Dzięki za odpowiedź ale rozumiem że rozmiary roślin będą mniejsze ale szczyty rozwiną się normalnie? Większość trihomów brązowa i moc palenia taka sama tylko mniejszy zbiór?
Tetrahydrokanabinolowy Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Sensimiller, dokładnie tak. Tylko ilość plonu będzie mniejsza.
kubolelum Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 siema , obecnie skupiam się na pomiarze PH wody i chce to zrobić jak najmniejszym kosztem . Czy paski lakmusowe od 1- 14 ph sie nadaja ? na allegro sa po 6 zł 80 sztuk , czy zakres jest zbyt wielki i ph tylko "oszacuje" wynik , sa również paski w zakresie od 5.4 do 7,0 za 18zł, wiem ze decyzja nie jest trudna ale jeśli ktoś ma doświadczenie to proszę o odpowiedz. Bless ya
jondrko Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Na paski szkoda hajsu, w niskim przedziale cenowym najdokładniej zmierzysz testerem GHE
Recommended Posts