Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

bedzie cos z tego ale jeszcze kwitnie. mozesz zapodac jakis nawoz na kwitnienie.

jeszcze 2 tygodnie albo cos koło tego moze wiecej

koło 10 g pewnie bedzie moze ciut wiecej zalezy jak spuchnie

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Pewnie już było dużo razy, ale nie mogę znaleźć.

Nawóz na flo z tych dostępnych ogólnie Planton K będzie najlepszy? Ile podlewać litrów wody na jedną roślinę? Oczywiście outdoor, w doniczkach to wiadomo, aż zacznie wylatywać woda, ale na dworze nie mam pojęcia.

Opublikowano

To wiem, tylko jak podleję za mało to właśnie roślina wchłonie wszystko i będzie za mało. A jak za dużo to się zmarnuje, a chcę jak najoszczędniej to zrobić.

Opublikowano

p4weu,

lej solidnie ile dasz rade jeśli nie rośnie na podmokłym to wlewaj nawet dziesiątkami litrów. a nawet setkami, lej i bedzie git. tylko z nawozem ostroznie.

grunt to zeby woda nie stala bo zgnija Ci korzenie.

to czemu od 3 lat mam takiego bagiennego spota ze 30 cm pod ziemia jest już błoto..a 40-50 cm pod ziemią już woda stoi i nic nie gnije. zbieram stamtąd najlepsze damki. plony 200-300 z jednej. a na suchszych łąkach przy ostrej gimnastyce 80- 150. nie ma porównania. i nic nie gnije. no w zeszłym roku out2008 to troche pleśni było. ale to na kazdych i tych z mokrego spota i tych z suchych spotów.

Opublikowano

Witam!!! Posadziłem krzaki w kwietniu. Nie miałem możliwości bywać na spocie. Dziś okazało się, że połowa krzaków to meny (sypały pyłek jak je wyrywałem) a druga połowa krzaki z widoczną małą ilością nasion. Czy to znaczy, że w tym roku z outa zbiorę tylko nasiona. Pytam by mieć 100 % pewności.

Opublikowano

Zbierzesz i nasiona i plon, tylko że mniejszy ( ale jak bardzo mniejsz to nie wiem, bo ja mam tylko wiedzę teoretyczną puki co :P)

Ja jeszcze raz się pytam jakie plony mogą być z niej bo zaszły pewne zmiany, jako że z określaniem wysokości mam problemy :) Ta roślinka ma około 50 cm(do nogi mierzyłem a później w domu metrem do tego miejsca) a nie około 30. Pozdrawiam i przepraszam za wprowadzanie w błąd.

Opublikowano

Witam. moje pytanie brzmi: czy jak posadze teraz to znaczy mniej wiecej w połowie sierpnia jakieś automaty to czy zdązą dojśc w tym roku??

jeśli tak to jakie proponujecie odmiany z gory dzieki

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+