Jamaican Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nawozy na kwitnięcie lejemy gdy roślina zaczyna kwitnąć. Proste 8)
Radziu Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam! Mam 3 Diesel Rydery na spocie, obecnie mają 70 dni i mam kilka zdjęć i pytań.Kiedy harvest wnioskując po zdjęciach?Niektóre liście wydają się niepokojące, nie wiem co je gryzie Ile mniej więcej może być z tego gram?Nawozy to Florovit i Plankton K1 największa rozwija się równomiernie, a dwie pozostałe mają topy główne bez lasu białych pistli, jest kilka brązowych, zaś boczne już mają białe pistle. Odpowiedzcie o co w tym wszystkim biega Czyli widać że ten rozwija się dosyć równomiernie.2 roślina
StrusDoggyDogg Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 moze troche nie na temat ale mam problem. kiedy robi sie przelew na poczcie to trzeba okazywac jakis dowod tozsamosci czy moge podac dane babki do ktorej zawedruja nasiona??
ojciec Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 co z nią? dałem jej dolomit i pk 13/14 ale i tak za wiele nic nie dalo, da rade jeszcze jakos przywrócic zieleń liścią? jak nie to zaczyne lac uz chyba ripen, ta miała mniej ziemi i troche mniej naswietlona miejscówke od reszty rodzinki i pewnie dla tego...
GanjaFarmeR Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 co z nią? Niedobor azotu to jest.Normalna rzecz w poznej fazie kwitnienia.
Bernie Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Doradzcie mi co mam robic! Na spocie stoi 20-30cm wody. Rosliy powoli seie robia oklapniete. Maja po okolo 60-70cm - czylui spore. Przesadzac je w inne miejsce? Bo nie sadze zeby tyle wody szybko wsiaklo w ziemie. Jak je przesadzac, wykopac normalnie szpadlem? Wiem ze duze ryzyko uszkodzenia korzenia ale jesli z 7 roslin uratuje 2 to bedzie sukces bo w tej wodzie nic z nich nie bedzie i sa spisane na straty :/ Jak gleboko kopac szpadlem? Korzenie chyba rozwijaja sie w poziomie a nie w pionie? Pozdrawiam
Rasta997 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 ernim1, Są troszkę duże... ale dasz radę przesadzić. Jeśli uszkodzisz korzenie to zmniejszysz szansę na przyjęcie się ich, ale czuje ,że nie da się inaczej. Korzenie rosną raczej w pionie... Odrosty na boki korzenie pojawiają się później. Więc licz się z tym ,że spotkasz długie i głębokie korzenie.
Radziu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Odpowie ktoś na mojego wcześniejszego posta? Kiedy ścinka? 8) Byłbym wdzięczny
Marker Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Posadziłem w doniczkę na balkonie i myslałem ze nic nie bedzie z tego bo ostatnio prawie słonca nie było dopiero w tych ostatnich dniach sie ruszyły. Oto fotki:White Dwarf1 White Dwarf 2
Rezydent Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 jak myslisce automaty na pestki dadza rade dojsc jak za tydzien wysadze? :/
Recommended Posts