GanjaFarmeR Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Pewnie,po co sobie zadawac trudu i szukac czegos,przy okazji czytajac inne przydatne rzeczy,jak mozna sobie pojsc na latwizne i pierdolnac poscika!... Gdyby ludzie czytali a nie bezmyslnie napierdalali w klawiature,to ten topic nie mial by 144 stron,tylko 44... komu chciałoby się czytać tyle Fora nie sluza tylko do pisania. Sry za
RasTafari Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 A ja mam pytanie takie, ponieważ moja roślinka ma około 7-6 cm wysokości, ma dwa listki które wyrastają zaraz po tych, co są jak roślina się wybija z ziemi, ale te listki nie są zbyt duże i widać już dwa małe listki rosnące w górę. roślinka ma chyba 10 - 11 dni, już nie pamiętam za dobrze. Jest to Lr F2. Do dzisiaj był przykryty butelką z dziurkami, ale zaczęło robić się ciepło więc butelke zdjąłem i podlałem jeszcze dzisiaj troszkę nawozem z Bihumusem Extra Kwitnące Kwiaty, żeby roślinka troszeczkę wskoczyła w górę. Nie mam aktualnie zdjęć rośliny. Jak myślicie zacznie rosnąć, czy może coś spieprzyłem że taki powolny wzrost ? Bo może to też jest przez to, że całyt czas gdy byłem na odwiedzinach widziałem krople na ściankach mini szklarenki dla rośliny. Może to przez to że zaparowana butelka była ? Już nie wiem sam, pomóżcie.
Gość Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 moze taka zmutowana genetycznie :? A ja chcialem zapytac czy 10 czerwca moglbym wysadzic jeszcze ruderalis skuna i canadiana??
A_Kuczer Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Moje rośliny z OP już rosną, w okolicy jest masa pokrzyw i dzikiej samosiejki: dobra gleba. Stąd pytanie: czy jest możliwe aby siejka zapyliła moje krzaki? Nie chce ich póki co specjlanie wyrywać bo świetnie maskują.
dziq07 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 chyba jest szansa aby zapylila samosiejka twojego krzaka.. a jakie to jest wg ciebie maskowanie ? im wiecej pomidorow tym bardziej je widac.. maskowac to moga pokrzywy a nie dzikie pomidory
GanjaFarmeR Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 w okolicy jest masa pokrzyw i dzikiej samosiejki Samosieja normalnie zapyli twoje kwiaty i nie dosyc,ze palenie bedzie bardzo hu***e,to pestki tez do pizdy.Nie oplaca sie sadzic.
gavlas Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 moze mi ktoś doradzić czy opłaca mi sie wysadzać na dach rośliny w doniczkach 5L? Bo zostało mi troche pestek z op już porozdawałem dużo , spot zapełniony i kombinuje, bo na działce znalazłem 4 donice (5 litrowe po moich drobnych obliczeniach wnioskuje ) Można z takiego czegoś pare gram wyciągnąć? Bo zawsze napierdalam do dołka krzaki to sie zastanawiam troszke ;p :]
Jamaican Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Jak myślicie zacznie rosnąć Bądź cierpliwy, urosną podlałem jeszcze dzisiaj troszkę nawozem z Bihumusem Extra Kwitnące Kwiaty Na razie jeszcze nie dawaj nawozu, są za małe, ale nie martw się biohumus nie zaszkodzi czy 10 czerwca moglbym wysadzic jeszcze ruderalis skuna i canadiana?? Oczywiście że tak, będą tylko mniejsze niz gdybyś posadził w maju opłaca mi sie wysadzać na dach rośliny w doniczkach 5l Pewnie że się opłaca, o ile jesteś pewien, że nie będziesz miał przez to przypału, z tym że w 5 litrowych donicach wyrosną ci karły
RasTafari Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Jamaican dziękuje uspokoiłeś mnie A jeszcze chciałbym zapytać czy odmiana Swazi dojdzie pod polskim słoneczkiem? Bo na następny sezon na Out-door chciałbym posadzić jakąś Sative
qadlub14 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Co myślicie o pomyśle żeby zaraz po wykiełkowaniu włożyć na spota ? Czekanie tygodnia z roślinką na parapecie jest.. raczej nie osiągalne ( Mieszkam z rodzicami :] ). Czy kiełki by to wytrzymały? I czy jak posadzę na spota i np od razu później zacznie padać deszcz to czy nie zniszczy mi to roślinki ? Jak myślicie..
Recommended Posts