Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
edy zaczać im lać biohumusa ?

mozesz zaczac nawozic po 2tyg.zycia rosliny.

Kiedy zmienić nawóz na florovit ? Tzn. kiedy roślina zaczyna kwitnąć ? Kiedy zaczyna pokazywać płeć? Wtedy zacząć dawać nawóz na kwitnięcie ?

Kiedy pokaza plec.zazwyczaj pod koniec lipca lub na poczatku sierpnia :peace:

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Z tym nawozem na weg, to jest tak, ze powinno sie go lac wtedy, kiedy roslina bedzie tego potrzebowac.Co prawda mozna go uzywac juz po 2-3 tyg, ale jesli bedzie to zbedne, to mozemy sie jeszcze troche wstrzymac.

Opublikowano

elo ;] slyszalem ze jack herrer nie dojdzie w pelni na out;cie bo to typowy in/door...

ale biorac uwage ze miejsce w ktorym mieszkam jest bardzo ale to ku**a bardzo cieple i to cieplo trwa od powiedzmy kwietnia do pazdziernika/ listopada moze jakos by wplynelo? czy poprostu w czasie sie nie wyrobie?

Opublikowano

Witam wiem że wiele razy to bylo na forum ale mam pytanie odnośnie saren czym odstraszyc konkretnie sarny bo mam dobrego spota ale gdzie nie popatrze tam biegnie po 10 saren w tą i spowrotem...jak zrobic by nie chyciły się moich przyszłych krzaczków?(pytanie-odpowiedz i sory za powtarzajace sie pytanko) pzdr bless

Opublikowano

Ty czlowieku no sory za to pytanie :) mysle ze nikt by się nie zmęczym odpisując w jednym zdaniu,pozatym temat wątku mnie zmylił a Tobie chłopie przydal by sie jakiś gibgibon i chwila chillu i na wieczor jakas du*a bo widac dawno nie miales a nie tylko cenzura i cenzura yo

Opublikowano

A dobrym pomysłem byłoby posadzenie krzaczków autoflo na dachu jakiegoś budynku np Hali widowiskowo-sportowej?Rozłożyć tam folię,nałożyć ziemię i wysadzić?Zdałoby takie coś egzamin?

Opublikowano

Dee-Jay, Teoretycznie dalo by rade,ale w praktyce moze sie okazac inaczej...Z ta hala wodowiskowa to jest bardzo zly pomysl.W takich budowlach musi byc stale kontrolowany stan techniczny wiec istnieje duze ryzyko,ze ktos tam wejdzie i przypal gwarantowany. :peace:

Opublikowano

haloloooo gdze moge kupic nasiona auto AK 47 tanio bo w wiekszosci shopach sie pokonczyły wie ktos gdze mozna dostac je w tej chwili bo mam kilka ale potrzebuje wiecej help :shock:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+