rafus117 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 White Dwarf X Hindu Kush może mi ktoś coś powiedzieć o tej odmianie dostałem kilka pestek jako gratisy jaki czas uprawy od poczatku do sciecia ?
cheton Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 rafus117, to sa nasiona z autoflo.Czas uprawy powinien wyniesc ok.2,5 miesiaca.
gavlas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Może mi ktoś powiedzieć czy da rade wystawiać roślinki na balkon i chować je na noc do domu? nie zaszkodzi to roślinką? bo nie mam za bardzo możliwości trzymania na parapecie.. :?
GanjaFarmeR Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 gavlas, Teraz juz nastala taka pogoda,ze mozesz tak robic.
paschalis Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 apropo tych zarowek to czy swietlowa wystaczy zeby je potrzymac z 2 tyg w szafie zeby z ziemi wyszly?
Rupert Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam mam pytanie z serii technicznych Na pierwsze 2 tygodnie życia roślinki starcza zwykle małe doniczki badz kubeczki 250ml? Pozdrawiam
gskczio Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siamanko! Mam zamiar na początku maja zasadzić 2 AK47 x Lowryder #2 - HighBred - Joint Doctor's - Feminizowany. Ze względu na to że mieszkam na wielkim blokowisku nie mam możliwości zasadzić ziaren w terenie.. więc postanowiłem zaaplikować je w doniczki i wystawić na balkon. Balkon skierowany jest na wschód i juz koło 15 ciężko jest ze słońcem.. Czy nie będzie to miało bardzo destrukcyjnego wpływu na roślinkę ? PEACE!
D.II Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 1. Kiedy wysadzać swoje OUT rośliny? Chciałbym kiełkować je w doniczkach na spocie i przykrywać butlą 5l (spot dobrze ukryty, więc szansa przypału minimalna, odmiany różne: automaty i normalne). 2. Kiedy Wy wysadzacie swoje rośliny na OUT?
wilan992 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 siemanko zakupie ziemie univwersalna do (kwaitow-warzyw) ph 5,5 - 6,5 bedzie dobra?? chcialbym sie dowiedziec czy te roslinki dojda?? beda dobre na outdoor z takimi rzeczami jak opisalem + biohomus czy jakos tak... wszystko co trzeba zeby bylo dobrze.... 5 x Passion#1 x Purple Power 2 x Durban Poison x Lowryder #2 2 x Easy Sativa 4 x Passion#1 x Early Girl 2 x Passion#1xCannadian 3 x Sweet Edi 1 x PK 13-14 ( nawoz) i ktore bede mogl sadzic juz... macie jakies linki outdoorowe fotorelacje z tych odmian jakie mam?? pozdro prosze o odpowiedz wazne!!!
Recommended Posts