GanjaFarmeR Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 TooHigh, w 3-4tygodniu mozesz juz zaczac
rafus117 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 uprawiał ktoś Jack Herer na OUT ? nadaje sie? bo dostałem kilka pestek jako gratis i nie wiem co z nimi zrobić ;D
Jamaican Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To odmiana indoorowa, na oucie w pełni nie dojdą
lampa Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jest temat o roslinach wskaźnikach, ale że jakie dokładnie rośliny mowią że miejsce jest ok? Pokrzywy i ....
sensimilman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 przed wysadzeniem na OUT chce potrzymać moje roślinki w domu pod lampą. i pytani.... 1) wystarczy dwa tygodnie? czy lepiej jak potrzymam z miesięc? 2) czy wystarczą 3 żarówki 75 Wat zawieszone ok 45 cm nad roślinkami? 3) pestki wysadze w paletkach wysiewowych (ponoć po wysadzeniu do ziemi mają się rozpuścić). Czy wystarczy im miejsca na rozrost korzeni jeśli będe trzymał 4 tygodznie? 4) paletki z wysianymi pestkami (pod lapami) chce umieścić w plastikowym pojemniku. Czy dobrze będzie jeśli na dnie pojemnika bedzie odrobina wody? roślinki mogłby by mieć mały zapas a pozatym przez ciepło żarówek woda będzie powoli parować i zwiększać wilgotność wokół roślinek. edit:P tak dla wyjaśnienia ,to będą roślinki pod trzema żarówkami energooszczędnymi.
lampa Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 najlepiej to ich tam wogle nie trzymaj, Pod zwykłą żarówką możesz sobie co najwyżej później zbiory suszyć. PS. ponawiam pytanie Jest temat o roslinach wskaźnikach, ale że jakie dokładnie rośliny mowią że miejsce jest ok? Pokrzywy i ....
GanjaFarmeR Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 najlepiej to ich tam wogle nie trzymaj, Pod zwykłą żarówką możesz sobie co najwyżej później zbiory suszyć. -Głupota... Rosliny trzeba suszyc w zaciemnionym miejscu a nie pod jakimis zarowkami
TooHigh Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nie mam zbyt dużo $$$ na ziemie więc myślałem nad wymieszaniem ziemi ze spota z dolomitem , azofoska oraz ok 100-150L ziemi kwiatowej i wysadzenie w niej 15 roślinek. Przejdzie taki numer ? ;>
GanjaFarmeR Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Da rade takie cos,ale jak dodasz tej azofoski to nie bedziesz mogl odrazu w tej ziemi kielkowac bo ci korzenie popali.
Recommended Posts