sensimilman Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Witam. będzie to mój pierwszy i napewno nie ostatni out. NIe jestem jeszczy dobrze oczytany w temacie i mam pytanko. Jakiej wielkości powinny być pojemniki do których wsadze pestki po wykiełkowaniu? Czy wystarczą palstikowe kubeczki (takie małe po napojach, wielkości małego jogurtu) . Dodam, że mam zamiar potrzymać pod lampą (a dokładnie pod 3 żarówkami o mocy 60 W) jakies 3-4 tyg ,zanim wysadze na outa. Czy wystarczy jak potrzymam 12 godzin dziennie pod zarówkami? Mam zamiar wysiać Passion#1, AK 47 auto, i troszkę nasion z OP. Może jeszcze skuszę się na jakies inne. Możecie poradzić coś pewniejszego na pierwszy mój out. Dzięki z góry za odpowiedzi. Pozdro Niech się sieje wola boska :neutral:
krycha128 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Na pewno nie 12 godzin dziennie bo od razu byś je przestawił na flo...
rafus117 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 z tego co wiem to 18h światla 6 h ciemnosci
matifuks Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 w0jt45s w boxie to ty jestes matką naturą i od ciebie zalezy czy i jaki trening zrobisz.Napewno opłaca sie lst czyli naginanie, krzaczek ładnie sie rozrasta i jest wiecej szczytów bocznych. Co do fim Grzesiu robił na swoich automatach a wynik mozesz zobaczyc w zakaczonych pamietnikach indoor.Jednak taki fim moze zestresowac roslinke i stanie w miejscu na pewien czas co przy krotkim wegu automatow nie wplywa zbyt korzystnie na wielkosc plonu, Jak masz pare roślinek to na twoim miejscu zrobiłbym na polowie lst a na drugiej polowie lst+fim
fedor Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam szanowne grono! W zeszłym roku miałem Easy Sativa feminized z femaleseeds, jednak z 3 krzaków zebrałem około 10 nasionek.Skąd mogły się one wziąść i co z tego wyrośnie?? proszę o wypowiedzi jeśli ktoś teżtak miał.
Gość Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 jak nie wiesz czyj były zapylane to nie warto wysiewac ich jako glowne krzaki. mozesz posadzic kilka i zobaczyc jakiej jakosci stuff z nich rosnie i czy nie nie chermia.
fedor Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 zatem precyzując - na out 2007 i 2008 ES fem.Za każdym razem do scinki dożyły 3.W pobliżu nic innego nie rosło.Kop naprawdę potężny, w 2008 był nieco słabszy w mocy,ale plon za to większy(słabsza była pogoda). Za każdym razem było kilkanascie sionek 10-20.Myślę że w obu przypadkach mógł sie wywiązac z tego jakiś herm (może nawet pojedynczy) zatem teoretycznie nasiona powinny być nadal femi.Co do odmiany to polecam feminizowane a juz na pewno ES. Pytam z ciekawości, w koncu niedługo out
voodoo Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam szanowne grono!W zeszłym roku miałem Easy Sativa feminized z femaleseeds, jednak z 3 krzaków zebrałem około 10 nasionek.Skąd mogły się one wziąść i co z tego wyrośnie?? proszę o wypowiedzi jeśli ktoś teżtak miał. ja tak miałem. obok ES rosł jeszcze shaman femi i purple. z każdego krzaka zebrlem troche dobrej jakości (z wyglądu) nasio. to jest chyba normalne na oucie ze są jakieś nasiona w topach. w sumie planuje teraz te nasiona które zebralem z tych kobiet zasadzić na out w tym roku. bedzie coś z tego?
matifuks Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Myśle ze to ze znajdowaliscie nasionka jest spowodowane tym ze nasiona femi maja tendencje do hermienia i podobno zawsze zdazy sie jakies jajo ktore nieraz zdazy zapylic
voodoo Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ale czy nasiona z takiej shermionej roślinki nadają się na sadzenie żeby wyrosły z nich normalne zdrowe ganje?
Recommended Posts