A_Kuczer Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Kolejne pytanie; jakie znaczenie ma data wysiewu? Zakładając, że rośliny zaczynają kwitnąć w okolicy sierpnia, to czy np. posadzone w czerwcu będą tak samo dobre jakościowo jak kwietniowe, tyle, że po prostu mniej okazałe?
Pustelnik Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 najlepiej wysadzic automaty jak jest juz odpowiednia pogoda i wiesz ze taka zostanie czyli mysle ze w maju po zbiorach jeszcze jedna partie mozesz zawsze wysadzic
cheton Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 greenside, automaty najlepiej sadzic w polowie/pod koniec czerwca.W lipcu i sierpniu jest z reguly najcieplej i jest najlepsze slonce.
Pasiak Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 no jak tam odpowiecie mi na to pytanko z poprzedniej strony? :]
Jamaican Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 więc jak bardzo jest czuć jedną roślinkę? (lr classic)? czy jedna taka zieleninka potrafi roznieść zapach na kilkadziesiąt metrów (zwłaszcza że to malutki lr) Nie będzie jej w ogóle czuć, chyba że podejdziesz bardzo blisko btw chcesz posadzić na outdoor tylko jedną roślinkę ? :roll:
Pasiak Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 myślę żeby zrobić minimalny minimal bo nigdy wcześniej nie sadziłem i teraz może zasadzę tak z 3 - 4 rośliny z tym że w znacznych odległościach od siebie i stąd to pytanie :wink:
Jamaican Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Ja bym na Twoim miejscu jednak posadził z 10 Bo wiesz, połowa to będą faceci, coś ci ślimaki zeżrą, coś wpierdzieli sarna albo inny dzik więc żebyś nie był rozczarowany. No chyba że masz jakieś 100% pewne miejscówki
Pasiak Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Właśnie z miejscówkami jest problem bo na tych terenach ludzie chyba wszędzie w każdy krzak się wpieprzają (naścinać drzewa) :? .I tak myślę że jak posadzę jedną nawet w takim miejscu gdzie ktoś po te drzewo się wwali to może nie zwróci na roślinkę nawet uwagi bo co innego jakby rosło z 5
Jamajka.Rrz Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 No a jak juz wiece ,bardziej odludnych miejscowek nie masz ?
Pasiak Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 W piątek przeznaczam z 5 godzin na szukanie miejsca
Recommended Posts