sweet_sensi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Siemka Mam pytanko czy White Widow nada sie na out'a ?? Nie! Chyba chyba ze pogoda bedzie zajebista... ale na Twoim miejscu wybrał bym jakols pewniejsza odmiane - jest wiele takich
Quonte Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 To musisz się wybrać gdzieś dalej :wink:Ja jednego spota będę miał 15 km od domu Tylko ja nie wiem czego szukać... Bo przecież jeśli to będzie otwarta polana - to będzie widać, jeśli las - niebędzie światła...
sweet_sensi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 szukaj gdzies w krzakach jakis zaroslach wysokich - wejdz w głąb i tam sie rozloz - zeby to bylo gdzies daleko od ludzkosci ^^
Bartoll Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Jak juz jestesmy w tym temacie to mam pytanie skad bierzecie wode na spota z domu w butelkach raczej nie bo jak ja chce miec z 30-40krzakow to za wode bym troche zaplacil
Jamaican Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Woda z takich zbiorników jest dobra dla naszych roślinek. Jaką najniższą temperaturę wytrzymują konopie? W tym roku wiosna ma przyjść wyjątkowo wcześnie a aj chciałbym posadzić jak najszybciej, myślicie że w połowie marca na spota będzie ok? Nie wiem czy to już było, ale wrzucam fragment prognozy sezonowej z twojapogoda.pl Marzec z wcześniejszą wiosną Marzec przyniesie bardzo ciepły początek wiosny, który nastąpi nieco wcześniej niż zazwyczaj miało to miejsce. Nadal będziemy mogli liczyć na wiele słonecznych i suchych dni. Niewykluczone, że miejscami zacznie się pojawiać susza. Pod koniec miesiąca temperatura będzie już osiągać w cieniu od 15 do 20 stopni. Kwiecień bardzo ciepły i suchy Wiosna zacznie się mocnym akcentem. Będzie nie tylko bardzo słonecznie i sucho, ale również bardzo ciepło, a w drugiej połowie miesiąca także gorąco. Temperatura może sięgać w cieniu maksymalnie 25 stopni. Kwiecień będzie więc kolejnym miesiącem z temperaturą powyżej normy wieloletniej. Maj, czerwiec i lipiec gorące i suche Tegoroczne lato przyniesie nam bardzo wysokie temperatury. Nie musimy się więc obawiać kapryśnej aury. W niektórych regionach naszego kraju pojawi się susza, która może powodować podobne spustoszenia do ubiegłorocznych na zachodzie Polski. Tym razem jednak największy niedobór opadów może się pojawić w dzielnicach wschodnich i południowych. Inna sytuacja będzie miała miejsce w krajach śródziemnomorskich, które są latem celem wyjazdu wielu Polaków. Często będzie tam padać deszcz i grzmieć, a temperatura może się utrzymywać na poziomie niższym niż w ostatnich latach.
Bartoll Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 A czy nie sadzicie ze woda ze zbiornikow moze miec zle pH ;/ wiec raczej to odpada najpierw trzeba zmiezyc pH wody...
rookie Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 i trzeba miec na uwadze zjawisko eutrofizacji
metalfan Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Przy LR#2 jaką należy zachować odległość żeby nie zapyliły się? Bo będę miał nieco ograniczony teren do uprawy.
Recommended Posts