KING Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Nie zamarzną napewno w maju raczej niema przymrozków. Ja mam zamiar wykiełkowac 15 kwietnia póżniej włożyć do największych doniczek torfowych jakie znajde i pod lampe do maja. Spota przygotowałem na jesieni teraz wystarczy spulchnie ziemie i gotowe.
loris Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 I z tym okresem zbiorów jak jest, można wysiać np. koniec kwietnia/ początek maja. I zebrać topy pod koniec czerwca? mozesz ale pamietaj ze na outdoorze musisz dodac kilka(nascie) dni do uprawy do tego bedziesz mial slabsze rezultaty niz bys wysadzil w czerwcu i zbieral w sierpniu kiedy to plant mialby najlepsze oswietlenie.
Stefan Farmer Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Stary ja na Twoim miejscu zasadzilbym juz w kwietniu. Musisz jeszcze jakos to wysuszyc przed wyjazdem co? A to jest kwestia minimum tygodnia.. PS. tak w ogole to najlepsze slonce dla roslin jest 21 czerwca (najdluzszy dzien w roku). Biorac pod uwage ze ten okres przypada ci akurat na kwitnienie, sadze ze moc towaru bedzie zadowalajaca zycze powodzenia
krycha128 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Chcesz wysadzać od razu na spocie czy zrobisz najpierw sadzonki w domu??
Bartoll Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 2-3 tygodnie? wedlu mnie troche dlugo ja swoje bede trzymal okolo 7-10 dni i na spota
Bartoll Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Mozesz trzymac sobie pewnie 2-3tyg ale wydaje mi sie ze to troche za duzo tylko po to trzymam w boxie zeby z nasionkami sie tam nic nie stalo na spocie
iciek Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Siemka Mam pytanko czy White Widow nada sie na out'a ??
loris Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 moze dojsc i moze nie dojsc -zalezy jak sie uda ze sloncem. zawsze jest szansa i ja z tej szansy mam zamiar skorzystac
Quonte Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 A ja mam podstawowe wręcz pytanie... Jakim cudem wy znajdujecie sobie spoty na outa? ;/ Przeszedłem chyba 1,5km w okolicy i wszędzie albo las, albo szkółka leśna... Mieszkam w okolicy gdzie są same lasy praktycznie, przedzelone polami. W żadnej szkółce nie posadze, bo leśniczy się zdziwi co mu tam wyrosło - a co znajduje kawałek polanki, to okazuje się że kilka metrów dalej ścieżka, przecinka, szkółka (czyt. są ludzie)
pawlitosos Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 To musisz się wybrać gdzieś dalej :wink: Ja jednego spota będę miał 15 km od domu
Recommended Posts