-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siema👊 No i mam cztery sztuki nad ziemią i tak jak pisałem Mango Frost jest o dwa dni młodsza. Na tą chwilę dostają po 50ml wody z dodatkiem roots booster od TA Terra Aquatica pro organik. Warunki na zdjęciu i co mnie lekko denerwuje to białe czy beczki jednopalczastych liści ale to może być przez dodatek Worms humusu bo to przecież dodatkowe nawozy 🤔 ale z drugiej strony już miałem takie oznaki ale właśnie u automatów 🤔😉 -
Przez Macky · Opublikowano
Będzie dobrze 🙂 klimat się zmienił i cały wrzesień będzie słoneczny. Październik może być mokry ale jak zastosujesz profilaktycznie środek grzybo-pleśniobójczy taki do warzyw bo jest bezpieczny dla ludzi to będzie git. Tylko pamiętaj środek na grzyby i pleśnie musisz zastosować przed tym jak się wda infekcja, czyli koniec sierpnia pierwszy oprysk a jak będzie dużo deszczy to nawet szybciej. -
Przez Macky · Opublikowano
Ah te słynne hybrydy F1, które przez zabieg marketingowy stały się nowością. Pytanie zasadnicze, to co te firmy sprzedawały do tej pory nasiona F2. Dutch Passion czy nawet THC-THC od samego początku sprzedają hybrydy F1, każda odmiana to tak na prawdę hybryda, kwestia jak dana firma przeprowadza stabilizację. A więc jak już wspomniałeś o hybrydach F1 to polecam na sam koniec tej fotorelacji artykuł: -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Siemano. Dziś wleciały do boxa dwie rośliny, jeden to ostatni mix od Fast Buds,drugi Watermelon Candy od Zamnesia,obie automaty. Doniczki około 19 litrów ustawione na podstawach samonawadniających,wypełnione w dolnej połowie all mix od biobizz plus Calmag organiczny, górna połowa to Light Mix od biobizz uzupełniony Startrex od Bio Tabs,bakterie i grzyby,za około 4 tygodnie dołożę po dwa tabsy od Bio Tabs. Reszta warunków bez zmian. White Rhino po łamaniu szczyta bo za blisko lampy sobie wyrósł. Jutro wleci woda z solą Epsom do wyrośniętej czwórki. -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Medyczna to ona się wzięła z potrzeby i niczego więcej, konopia to konopia i to co im szkodzi to te nieszczęsne krzyżówki i feminizacja. Komercja zabiła czyste odmiany a wraz z nią jakość. Na papierze wygląda to ładnie a w rzeczywistości jest bardzo słaba jak na zawartość THC czy profil terpenowy. Takie czasy byle jakie, niby wszystko jest ale takie nijakie. Mam chroniczną neuropatie i dopóki nie używam swojego suszu za dużo dobrego o aptece nie mogę powiedzieć a mam ze względu na swoją chorobę dostęp do marihuany z zawartością 36% THC czy choćby ekstraktów.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts