-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez stix33 · Opublikowano
Na 5l wody płaska łyżeczka kwasku co podlanie także zobaczymy -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siemano👊 Wczoraj pokazały się głowy na ziemią i wyszły dwie Mango Cherry Runtz i GMO a Mango Frost kiełkuje drugi raz. Dlatego że za pierwszym razem wsadziłem kiełek za głęboko i chciałem go wyjąć ale się zagubił 😅 i myślę sobie że wyjdzie ewentualnie dzień później. A kiedy wróciłem z pracy okazało się że pestka z kiełkiem leży na samym wierzchu 😅 i mimo że wsadziłem ja z powrotem to jednak musiała być już uszkodzona. Dlatego wczoraj wsadziłem nowo na papier i pewnie dzisiaj wleci do ziemi. Elo👊 -
Przez Macky · Opublikowano
Musisz wrzucić jeszcze raz film bo ten albo nie do końca się wrzucił albo miał zły format, nie dało się go odtworzyć. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Witam 👋 Sorry bo zapomniałem dodać aktualizację z wynikiem😅 Blue Coocies 89,5g Strong Berry 77g Super LSD 94g Super LSD 75g I muszę przyznać że po curingu mimo złych warunków przy suszeniu ponieważ wysiadł mi drugi nawilżacz a do tego było strasznie gorąco i w boxie do suszenia było nawet 24 stopnie. I mimo tego tylko ta jedną LSD która była tak napompowana dostała lekkiego posmaku siana ale każda z nich urywa głowę 😅💪🔥 Można macky dać do zakończonych
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts