Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
9 godzin temu, PonuryKlekot napisał(a):

@Eolenis nowa na tym forum. Ale doświadczenie myślę, że jest. Dzięki. 🤘 Osmoza RO4 kosztowała mnie 269 złociszy.

@kolober pozdro mordka. 

Przepraszam. Witamy panią. A można wiedziec jaki model i gdzie kupiona?

• Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, Eolenis napisał(a):

Przepraszam. Witamy panią. A można wiedziec jaki model i gdzie kupiona?

Ależ nie ma za co. Aczkolwiek w całym moim krótkim skądinąd życiu jeszcze nikt nie uraczył mnie epitetem "pani". Zrobiłeś mi dzień przyjacielu. 😁Zapytałeś o nową postać na forum, więc napisałem Ci, że nowa. 😊 Co do osmozy jest ona z firmy AquaVita od polskiego producenta na popularnym polskim serwisie aukcyjnym. Wysyła za granicę. 

140909.png

Opublikowano

Update: dzień 52 ( 17 / 35 )

Rośline zdrowe i zadowolone, co widać na załączonym obrazku. Fakt, rosną nierówno, ale to przez brak gięcia. Planuję kolejnego fryzjera za dwa-trzy dni, bo ostatnim razem przesadziłem i trochę sie na mnie obraziły oklapując po podlaniu - usunięcie największych wiatraków wiązało się z dużo mniejszą powierzchnią do odparowania wody przez rośliny, co spowodowało charakterystyczny "pazur" liści po zaaplikowaniu roztworu. Podniosły się około 4 godziny po podlaniu. Co trzecie podlanie aplikuję równiez połowę dawki CalMagu ( 1:1000 - na 4,5 litra pożywki 50% z 4,5 ml to około 2,25 ml ) ze względu na miękką wodę ( 0,2 ).

IMG_3056.JPG

IMG_3057.JPG