Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

Też tak myślę ale wk....a mnie takie coś i powiem ci że ta ziemia pół na pół z kompostem dla młodych automatów wydaje mi się za mocna. Zobacz ja ich jeszcze nie karmiłem a zobacz jaki mają ciemny kolor i clawing na liściach aż je wykręca a do tego jeszcze Burn na końcówkach liści. I myślę że jak bym miał teraz jeszcze raz robić ziemię to max⅓ kompostu a reszta starej ziemi. Albo dla sadzonek Biobizz Light Mix a do przesadzania rewitalizowana bo to jest na granicy przenawożenia 😅 Pierwszy raz to robilem i teraz będę na pewno mądrzejszy 😁

• Upvote 1
Opublikowano
11 godzin temu, kolober napisał(a):

Też tak myślę ale wk....a mnie takie coś i powiem ci że ta ziemia pół na pół z kompostem dla młodych automatów wydaje mi się za mocna. Zobacz ja ich jeszcze nie karmiłem a zobacz jaki mają ciemny kolor i clawing na liściach aż je wykręca a do tego jeszcze Burn na końcówkach liści. I myślę że jak bym miał teraz jeszcze raz robić ziemię to max⅓ kompostu a reszta starej ziemi. Albo dla sadzonek Biobizz Light Mix a do przesadzania rewitalizowana bo to jest na granicy przenawożenia 😅 Pierwszy raz to robilem i teraz będę na pewno mądrzejszy 😁

Testujesz glebę z kompostem więc parametry wywnioskujesz po tej uprawie pod kątem składu i ilości.. uważam że następna będzie jeszcze lepsza 😁

Opublikowano
3 godziny temu, kolober napisał(a):

Elo👊 dalej hujowe mordo i ja raczej zdania nie zmienię a to że wsadziłem do namiotu upośledzone fotoperiody to wypadek przy pracy🤣🤣🤣🤣

Zdarza się najlepszym 😂

Opublikowano
40 minut temu, Bestia_86 napisał(a):

Zdarza się najlepszym 😂

No ja tam to pisałem do kushsenseja bo pytał o automaty to odpowiadam. Jak dla mnie to są upośledzone fotoperiody i zdania nie zmienię. One nawet się nie umywają do sezonówek i co do mocy smaków, aromatów i ogólnie zioła dobrej jakości. Mimo tego że piszą że takie a takie ma terpeny to to i tak jest siano 😉😅

• Upvote 1
Opublikowano

Elo420👊

No i stało się 😅 przelałem roślinki na całe szczęście trzy w niewielkim stopniu i już stają na nogi ale Blue Cookies poszła do śmietnika. Ona była przelana jakiś tydzień i jeszcze zajęło by jej że trzy dni dojścia do siebie. A tak duża strata czasowa przy autosach nie wróży nic dobrego. Ale teraz obrałem sobie za punkt honoru żeby tą low AK47 którą wstawiłem do wykiełkowania poprowadzę bezbłędnie od początku do końca. Ale już po swojemu z przesadzaniem i tak dalej i wiem zaraz będziecie pisać że auto się nie przesadza 😅😉 Ale to się tyczy też topowania i tak dalej a ludzie jednak to robią. I mało tego jeżeli przesadzasz roślinkę delikatnie to praktycznie ona tego nie odczuje i podkreślam prawie!!! Co z resztą wam pokażę w trakcie tej reakcji 😅😉

IMG_20251127_174723.jpg

IMG_20251127_174727.jpg

IMG_20251127_174731.jpg

IMG_20251127_174736.jpg