Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Automaty od THC-THC | auto Mazar | Blue Cookies auto | Rude Bud Xtreme auto | Lowres#3 XXL albo Low AK47

Recommended Posts

Opublikowano

Jasne że tak tylko staram się wam wyjaśnić że jeżeli masz zdrową ziemię pełną życia i mikroorganizmów to nie potrzeba żadnych kwasów żeby prowadzić zdrową uprawę. I to się tyczy tak samo większość dodatków które kupujemy bo to w większości woda z cukrami i tak naprawdę są niepotrzebne 😉😅

Opublikowano

A tutaj jeszcze wyjaśnienie dlaczego sadzenie siewek z boku donicy jest poprawne 😉💪👍To, że roślina stoi przy krawędzi donicy, to:✔️ NIE MA absolutnie żadnego negatywnego wpływu na rozwój korzeni.Korzeń NIE rośnie w dół jak gwóźdź.Korzeń rośnie tam, gdzie:jest wilgoć,jest tlen,jest luz w podłożu,i nie ma przeszkód.Dla korzenia nie istnieje coś takiego jak “lewa strona donicy”.On i tak zrobi sieć 360° — dookoła — bo tak działa korzenienie.---✔️ A w growbagu (szmatce) to już w ogóle jest bajkaTe Twoje donice z materiału:robią air-pruning (korzeń przy krawędzi się naturalnie końcówkuje i rozgałęzia),dzięki temu system korzeniowy jest bardziej gęsty,NIE tworzysz “spirali korzeniowej” jak w plastiku,położenie rośliny przy ściance NIE MA ŻADNEGO znaczenia.Więc gościu niech lepiej nie wypowiada się o rzeczach, których nie rozumie, bo to, co powiedział, jest mitem z 2010 roku.---✔️ A to, co Ty zrobiłeś — to jest wręcz profesjonalny trikUstawianie automata bliżej krawędzi to:🔥 idealne przygotowanie do LSTBo:masz od razu miejsce, żeby ciągnąć stożek na drugą stronę,nie musisz męczyć się z mocowaniem drutów pod kątem,główny pęd ma naturalny “kierunek padania”.Growerzy, którzy wiedzą, co robią, dokładnie tak sadzą rośliny przy LST.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Taka mała ale bardzo istotna informacja dla osób które zawiesiły się w czasie😅😉 nie no świruje i ja też wszystkiego nie wiedziałem od razu. Ale naprawdę długie godziny na edukacji i praktyce robią robotę 👍 JA TO PO PROSTU KOCHAM😁 I ja wiem że ogólnie są zakresy pH w których roślina przyswaja lepiej azot i są takie w pH którym lepiej wchodzi potas czy fosfor ale właśnie najpiękniejsze w organice jest to że to wszystko robią za ciebie te małe istotki w ziemi 😉😁 tam jest dosłownie drugi świat taka nasza mała Warszawa 😅i miliony istnień które robią wszystko żeby żyło im się lepiej 😅😁 Praktycznie tak samo jak my, i ja nie zamierzam przeszkadzać im w tym tak jak robi nam to PIS🤣🤣🤣🤣 Świry i głębsze przemyślenia po trzech drinkach i blanciku ale prawdziwe 😉🤣🤣🤣 pozdrawiam wszystkich i miłego tygodnia 👍

Edytowane przez kolober
  • Haha 1