Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Automaty od THC-THC | auto Mazar | Blue Cookies auto | Rude Bud Xtreme auto | Lowres#3 XXL albo Low AK47

Recommended Posts

Opublikowano
4 minuty temu, kolober napisał(a):

Ja nie wiem gdzie ty to wyczytałem i to jeszcze sugeruje żeby najpierw zbić pH a później dodać nawozy to już w ogóle totalna bzdura i już ci napisałem że jak chcesz to możesz i siebie lać nawet dynaturat 😅 w nawozach kurwa od GHE TA Terra Aquatica pro organic producent jasno kurwa podaje żeby nie regulować pH to co ty jeszcze chcesz? Człowieku chcesz sobie zbijać to sobie zbijają i co powiesz na te rośliny które ani razu nie miały regulowanego pH a wyglądają tak!!! Widzisz u nich jakiś problem? 

17627144204513084255333593813569.jpg

To jest idealny przykład że regulacja nie jest potrzeba przy organice 

• Upvote 1
Opublikowano

Dobrze wyglądają ponieważ ziemia którą używasz bogata jest w pierwiastki potrzebne do wzrostu aż od 3 do 5 tygodnia. Aczkolwiek są jasne na całej powierzchni liścia co świadczy o niedobrze. Dobrze żyjesz gdzie indziej ja gdzie indziej. ja u siebie ph z kranu mam obecnie na poziomie 8.1. przy lepszych wodociągach wynosi 7.0. Twoje rośliny mieszczą się w normie lecz nie pobierają w 100% zapotrzebowanie. Poniżej masz grafikę która przedstawia wpływ ph ziemi która ma wpływ na przyswajanie pierwiastków.

pywphglebynapobirpierwiastkw.thumb.jpg.d9abd9bd27350c2b6c17b247cbaec3f1.jpg

Opublikowano

Człowieku jasne to są od światła i naprawdę nie chcę mi się z tobą pisać bo widzę że tam jest lekkie ograniczenie i poczytaj najpierw o tych nawozach to pogadamy!!! I tu dalej są jasne ?!!!! Rozpierdala cię mi system

IMG_20251109_210021.jpg

IMG_20251109_210030.jpg

IMG_20251109_210042.jpg

IMG_20251109_210052.jpg

Ewidentne niedobory 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ale mam zwałe na wieczór hehe 

• Haha 1
Opublikowano

Ewidentne niedobory 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ale mam zwałe na wieczór hehe tak z pamiętajcie jak będziecie mieć takie rośliny to musicie lać na opór azoty bo mają niedobory 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

Opublikowano

A i chcę ci jeszcze powiedzieć że idzie im właśnie 9 tydzień i te twoje teorie mongolskie trochę się walą 🤣🤣🤣🤣 masz kiedy wykiełkowały i ogarnij się hehehe

Screenshot_2025-11-09-21-07-34-816_com.sf.meizhi.jpg

• Haha 2