Automaty od THC-THC | auto Mazar | Blue Cookies auto | Rude Bud Xtreme auto | Lowres#3 XXL albo Low AK47
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
Wiadomo chat gpt nie zawsze dobrze mowi ale tutaj ma 100% racji -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Aż miło się patrzy 🙂 -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Dobrze piszesz. Tak ale mając np PH 7.5 niektóre pierwiastki nie będą wchłaniane przez glebę. Więc widocznie twój program ejst dobrze zbalansowany. Ja korzystam z plagron i jak sprawdzam ph to wynosi 6.5 6.4 więc tego nie poprawiam. lecz pamiętam Biobizz musiałem poprawiać. PH wody i nawozu trzeba poprawiać gdy nie supplementuje się pełną dawką nawozu bądź korzysta się z małe rekomendowanych nawozów. Takie jest moje zdanie. oczywiście każdy robi jak uważa. Pozdrawiam 🙂 Szanuję każdą opinię 🙂 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Ja wam powiem tak według mnie też nie ma sensu zbytnio zbijanie ph przy organice bo muszą to zrobić mikroorganizmy w glebie lecz gleba musi być też w nie bogata żeby to dobrze działało osobiście robię to dla świętego spokoju od następnej uprawy wbijam w to chuja skoro mi dobrze idą jak zbijam to ph to wolę już dokończyć tak jak robie i tyle
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts