Automaty od THC-THC | auto Mazar | Blue Cookies auto | Rude Bud Xtreme auto | Lowres#3 XXL albo Low AK47
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
No to widzę, że jest jednak dobrze stretch się opamiętał jedynie liście rosną i podciąga je w górę oraz łamance potrafią do góry się z ugięcia podnosić, musze to dobrze powiązać. Zastanawiam sie z tą mała co zrobić zaczeła kwitnąć ale słabo jej idzie chciałbym ją zostawić na ta się skonczy i tamta solo by mogła dojrzeć ale ja tu wiudze jeszcze 3-4 tygodnie kwitnienia. Też myślę dać ten wentylator z lewej z tyłu dać do przodu ale pod rośliny z dmuchaniem w górę aby zrobić miejsce na lepsze rozłożenie łodyg. Co wy na to? A co do kwitnienia jest znacznie lepiej niż wcześniej liście sugar są tak oszronione, lekko je ponaginać chciałem i całe ręce poklejone. Zastanawiam się czy dać im jeszcze dzień dwa odpoczynku bo widzę łamania jeszcze dobrze nie pogojone i powycinać trochę tych liści, tymbardziej, że mocno odwadniają rośliny pod lampą. Dodatkowo wytnę też pare zwolnionych topów bo widzę że odstają od reszty, normalnie bym je zostawił i po wycince dał dojść ale tu chce szybko dać tej drugiej szansę co o tym myślicie? Paczta zdjęcia: -
Przez Robsonek · Opublikowano
Siemanko wilgoci mam w hu,,, 78%w nocy nie mogę obniżyć a Rysiu a jak na a Flo też mokro ? Czy masz coś ciekawego w rękawie he he😆 może coś podpowiesz ? Bestia nawilżacza nie potrzebuję czytaj he he 😆😆😆 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Zapierdala 😁 Jest git 😁💪 -
Przez kolober · Opublikowano
Takie tam😅👍😁 VID_20251103_203140.mp4 -
Przez kolober · Opublikowano
Dokładnie tu giecik to tam giecik i później kilo wychodzi😉🤣🤣 świruje ale zawsze to na plus 👍 A i grow ja bym całkiem nie odstawiał i zostawił chociaż ¼ dawki
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts