Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Automaty od THC-THC | auto Mazar | Blue Cookies auto | Rude Bud Xtreme auto | Lowres#3 XXL albo Low AK47

Recommended Posts

Opublikowano
9 godzin temu, szczurek10 napisał(a):

Boją się wiedzą podzielić lub się nie znają i boją się że będziemy się śmiali 🤣🤣

Myślę że nie o banie się tutaj chodzi a o modę na pisanie na mediach społecznościowych. Ludzie się nie boją bo piszą z Polski na facebooku o uprawach konopi i jak na razie nikt ich nie łapie. A forum w porównaniu do takiego FB jest bezpieczne. Tak że może ludzie przejrzą na oczy i wrócą na fora. Kiedyś tutaj na raz potrafiło pisać setki ludzi.

2 godziny temu, kolober napisał(a):

Ale mnie w kurwili usunęli mi film z YouTube przecież tam kurwa nic takiego nie było!!! Ewentualnie pokazałem jak się suszy Skywalker i Sundea Driver i może to ?

Ktoś mógł zgłosić twój film, zwykle robi to konkurencja która też takie filmy kręci. Mają kilka lewych kont i wystarczy że zgłoszą kilka razy twój film z kilu kont z różnych IP i algorytm YouTube skasuje film lub nawet zawiesi cały profil.

Opublikowano
3 minuty temu, Macky napisał(a):

Myślę że nie o banie się tutaj chodzi a o modę na pisanie na mediach społecznościowych. Ludzie się nie boją bo piszą z Polski na facebooku o uprawach konopi i jak na razie nikt ich nie łapie. A forum w porównaniu do takiego FB jest bezpieczne. Tak że może ludzie przejrzą na oczy i wrócą na fora. Kiedyś tutaj na raz potrafiło pisać setki ludzi.

Ktoś mógł zgłosić twój film, zwykle robi to konkurencja która też takie filmy kręci. Mają kilka lewych kont i wystarczy że zgłoszą kilka razy twój film z kilu kont z różnych IP i algorytm YouTube skasuje film lub nawet zawiesi cały profil.

Dokładnie tak media lipa straszna tutaj bezpiecznie 

Opublikowano
14 minut temu, Macky napisał(a):

Wiesz co do filmu to odrazy go zbanowali bo ledwo zdążyłem go wysłać ale też już nad tym myślałem tym bardziej że ostatnio wszedłem na te grupy FB i może trafiłem gdzieś na grupę tego łba pp tym bardziej że już w którymś filmie zrobiłem wstęp na jego temat😅😉 frajer dętka🤬 a jak ta jego k....ska grupa się nazywa, wiesz może?

Opublikowano

Tak myślę żeby go skrócić o tą końcówkę gdzie pokazuję ten materiał co wisi po ścince albo nagrać taki paro minutowy i objaśnieniem jak kiełkuje nasiona i tyle bez żadnego rozszerzania na boxy. Ale opakowania i tak pokaże jak myślisz Macky?

• Like 1
Opublikowano

Albo wiadomo co im i gdzie!!! i przy wkładaniu kiełków do ziemi wszystko objaśnię i zatrzymam opakowania i jeszcze raz je nagram i wrzucę i zobaczymy czy też to zbanują tym bardziej że napisali że chodzi o sprzedaż zakazanych towarów!

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, kolober napisał(a):

Wiesz co do filmu to odrazy go zbanowali bo ledwo zdążyłem go wysłać ale też już nad tym myślałem tym bardziej że ostatnio wszedłem na te grupy FB i może trafiłem gdzieś na grupę tego łba pp tym bardziej że już w którymś filmie zrobiłem wstęp na jego temat😅😉 frajer dętka🤬 a jak ta jego k....ska grupa się nazywa, wiesz może?

Mogło tak być że ten łeb PP który ma wszedzie setki lewych kont od razu zgłosił twój film. To taka gnida społeczna, która chce wszystkich niszczyć. Gdzieś miałem linki do grup na FB, jak znajdę to ci wyślę na PW.

1 godzinę temu, kolober napisał(a):

Tak myślę żeby go skrócić o tą końcówkę gdzie pokazuję ten materiał co wisi po ścince albo nagrać taki paro minutowy i objaśnieniem jak kiełkuje nasiona i tyle bez żadnego rozszerzania na boxy. Ale opakowania i tak pokaże jak myślisz Macky?

Jeśli ktoś zgłosił twój film z kilku lewych kont, to algorytm YouTube dla zasady go blokuje bez względu co na nim jest. Ewentualnie czasem jak nikt nie zgłosi to potrafi po jakimś czasie zbanować go za jakiś dźwięk (prawa autorski). Chyba że dałeś jakiś bardzo przypałowy tytuł typu: "Suszenie marihuany", słów "marihuana" lepiej unikać na YT. 

Godzinę temu, kolober napisał(a):

Albo wiadomo co im i gdzie!!! i przy wkładaniu kiełków do ziemi wszystko objaśnię i zatrzymam opakowania i jeszcze raz je nagram i wrzucę i zobaczymy czy też to zbanują tym bardziej że napisali że chodzi o sprzedaż zakazanych towarów!

Wydaje mi się że ktoś jednak ten film zgłosił. Przecież po samych opakowaniach by nie zbanowali filmu. Ile zielarzy pokazuje opakowania po nasionach konopi i ich filmy są. Gnida PP zgłosiła ci film, tym bardziej że natrafiłeś na niego na FB.