Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Automaty od THC-THC | auto Mazar | Blue Cookies auto | Rude Bud Xtreme auto | Lowres#3 XXL albo Low AK47

Recommended Posts

Opublikowano

Witam 👊 

I w tej relacji polecę z autoflowers czyli automatami i tak jak w tytule będą to: Auto Mazar 

Blue Cookies 

Rude Bud Xtreme

I tu mam dylemat do mam pięć odmian i te trzy są bez apelacyjne do kiełkowania ale tu zapytam was co byście chcieli zobaczyć?

Low AK47 ?

Lowres#3 XXL ?

I to co wybierzecie do jutra to dołączył do zestawu😉

Sprzęt: box 80×80×160cm. Lampa LED 300W. Nawilżacz powietrza spider farmer. Wyciąg z regulacją prędkości Filter węglowy Eco Professional. Dwa wentylatory mieszające plus higrometr. 

Nawozy organiczne od TA Terra Aquatica (GHE) pro organic, pro Bloom i suplementy: Seaweed, Fulvic, Humic, Root Booster, Silicate, CalMag i na kwitnienie Bloom Booster.

Ziemia z poprzednich upraw rewitalizowana i z dodatkiem kompostu organicznego. A donice materiałowe o pojemności 12l. Plan na uprawę low stres czuli tylko LST 💪 

Czekam do jutra na wasz wybór rowres#3xxl czy low AK47? Bo Auto Mazar, Blue Cookies i Rude Bud będą na bank w uprawie dlatego że te dwie odmiany od THC-THC mam też w wersji sezonowej i chcę je porównać. A Auto Mazar wyjaśnię wam po drodze w uprawie dlaczego podjąłem taką decyzję choć kto oglądał filmiki to pewnie wie 😉

17614868664647232075715667228363.jpg

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Miałem AK 47 2.0 auto i byłem mega zadowolony 🤭

Jeśli Twoje AK mają podobną genetykę, to będziesz happy 😈😁😈😁

Co nie wybierzesz to trzymam kciuki 🤞

Edytowane przez Bestia_86
  • Like 1
Opublikowano

Ja miałem Royal AK i średnio to wyszło 😅 ale tam leciałem na mineralnych i część się zblokowała ale dwie z nich wyszły naprawdę ładne. I ja ogólnie nie jestem przekonany do automatów 😅 ale zobaczymy co z tego będzie 🤔 i dzięki🤝

Opublikowano

Ja cisnę tylko automaty bo jakoś mi podeszły.. dla początkujących są super i dużo wybaczają..

Korci mnie żeby zrobić jakieś sezonówki bo już jakieś doświadczenie jest ale w boxie żeby móc przeciągnąć wega na tyle ile potrzebuje, pobawić się uprawą i stworzyć coś dużego 🤭

Może następna, zobaczę 😉

Ruszasz tylko kilka dni później z grow więc będzie można wymieniać się info 😊 🤝

• Like 1