Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Trochę już jestem na tym forum Kolober nigdy nikomu źle nie doradził ale jeśli komuś coś tłumaczy a ta osoba dalej brnie w swoje no to niestety nie da się inaczej i uważam że jest to godna osoba zaufania w 100% chce dla każdego najlepiej ale jeśli ma się swoje teorie to lepiej zostawić to dla siebie niż ogłaszać je na forum i mówić  złe dla społeczności która tutaj jest a szczególnie dla osób początkujących i nie mówię że każdy musi wiedzieć wszystko każdy popełnia błędy a po to jest forum żeby się dowiedzieć jakie te błędy się popełniło

@kolober

@BezPrzypaluPL

@KushSensei

Edytowane przez szczurek10
  • Like 1
Opublikowano
18 minut temu, szczurek10 napisał(a):

Trochę już jestem na tym forum Kolober nigdy nikomu źle nie doradził ale jeśli komuś coś tłumaczy a ta osoba dalej brnie w swoje no to niestety nie da się inaczej i uważam że jest to godna osoba zaufania w 100% chce dla każdego najlepiej ale jeśli ma się swoje teorie to lepiej zostawić to dla siebie niż ogłaszać je na forum i mówić  złe dla społeczności która tutaj jest a szczególnie dla osób początkujących i nie mówię że każdy musi wiedzieć wszystko każdy popełnia błędy a po to jest forum żeby się dowiedzieć jakie te błędy się popełniło

@kolober

@BezPrzypaluPL

@KushSensei

Nie napisałem ze zle doradza. Chomi mi tylko o nastawienie jakie ma do ludzi. Nie ma szacunku i tyle. Niech normalnie tłumaczy ze ktos jest w błędzie a nie kurwami rzuca. Ale to moje zdanie. Pozdrawiam.

Opublikowano

@kolober zna się na rzeczy 👌

Duża wiedza i praktyka.. i nie chodzi tu o wartość sprzętu bo każdy pracuje na tym co ma ale o wiedzę która jest dostępna w sieci a i tak większość pyta i od niego dostaje trafną odpowiedź.. 

👊

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
14 minut temu, BezPrzypaluPL napisał(a):

Nie napisałem ze zle doradza. Chomi mi tylko o nastawienie jakie ma do ludzi. Nie ma szacunku i tyle. Niech normalnie tłumaczy ze ktos jest w błędzie a nie kurwami rzuca. Ale to moje zdanie. Pozdrawiam.

Stary przez ile próbował ci to wytłumaczyć i nie moim słowem tylko faktami a ty dalej upierałem się przy swoim aż na priv mi napisałeś. To ile można co? Każdy ma swoje granice a ty moja przekroczyłeś bo ja na priv ci nie wypisuje że jesteś w błędzie. I co najważniejsze nie znasz mnie więc nie pisz że ja nie mam szacunku do ludzi bo tu się mylisz i to grubo. Bo szacunku nie mam do czego innego !!!!!!!

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Bestia_86 napisał(a):

@kolober zna się na rzeczy 👌

Duża wiedza i praktyka.. i nie chodzi tu o wartość sprzętu bo każdy pracuje na tym co ma ale o wiedzę która jest dostępna w sieci a i tak większość pyta i od niego dostaje trafną odpowiedź.. 

👊

Dokładnie kumpel tu nie chodzi o sprzęt bo równie dobrze możesz mnie przebić o głowę na tym co masz i z automatami tak może być bo jakoś nie mam ręki do nich😅 Ale tak całkiem na poważnie co do tego co piszesz to możesz mieć sprzęt do upraw od NASA ale bez wiedzy nic nie zrobisz. I nie mam już zdiec z mojej pierwszej uprawy ale jak byście zobaczyli moje pierwsze rośliny po półtorej miesiąca to byście myśleli że to sadzonki🤣🤣🤣🤣🤣 I wiadomo że jak masz wiedzę na równym poziomie z kimś drugim i ty uprawiasz na sprzęcie ze strony AliExpress a ktoś leci na Diablo no to wiadomo że on będzie miał lepsze wyniki. Ale ja na diablo bez wiedzy nie zrobię tego co naprzykrzał ty na lampach HPS ale z dużą wiedzą. To proste i ja też nie wiem wszystkiego ale zawsze będę doradzał wam na tematy o których wiem na sto procent.💪👊 I pokój z wami 🤣 🤣 🤣 🤣 👊

Edytowane przez kolober
  • Thanks 2
  • Haha 1