Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Jest to forum służy do dyskusji pyta na co nam to wygląda więc udzielam swoją opinię inni moga udzielić swoją a do osoby stawiającej pytanie należy swobodne ocenienie wypowiedzi. Ponadto w swojej wiadomości z chat gpt wymieniłeś chyba całe moje zdanie bardziej rozbudowane z pominięciem ph. PH też podobne objawy może dać między innymi z powodu przyczynowości łączonej czyli braku wchłaniania składników.

Bracie przestań się na mnie fochać bo cie nie posłuchałem, tak jak mówiłem nie leże na pieniądzach i nie stać mnie od tak sobie kupić cały zestaw za 7 tysiecy aby było dobrze. Liczyłęm na dobre rady, ale rada to nie nakaz, tak jak wyżej wspomniałem. W mojej opini teraz u mnie rozwija się dużo lepiej niż poprzednim razem.

Edytowane przez KushSensei
  • Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, kolober napisał(a):

To wygląda na normalne starzenie się większych, starszych liści + lekkie pobieranie mobilnych pierwiastków (azot, Mg) przez roślinę na rzecz kwitnienia.Dlaczego?

1. Objawy są NA STARYCH, DUŻYCH liściach Niedobór Ca - byłby na górze.Niedobór Mg - miałby wyraźne, ostre międzyżyłkowe chlorozy (bardziej kontrastowe), a tu jest miękkie, jednolite rozjaśnianie.To jest typowe, jak roślina wchodzi w głębsze kwitnienie i zaczyna „zjadać” dolne liście. 2. Żyłki są dalej zieloneTo nie jest ostre, żółto-białe wybielanie jak przy silnym Mg.Wygląda bardzo naturalnie, jak odciąganie N/Mg z dużych wachlarzy. 3. Nie ma kropek, nekroz, plamA przy prawdziwym niedoborze Ca lub zaawansowanym Mg — zawsze są. 4. Kolor schodzi równomiernieNiedobory są „brudne”: plamy, przebarwienia, ostre krawędzie.Starzenie liścia → ładne, jednolite rozjaśnienie od środka. Moja ocena: Stary liść + etap kwitnienia = normalne zżółknięcieTotalnie nieszkodliwe. Możesz go zostawić albo odciąć, jeśli blokujeświatło.Nic się nie dzieje.

I to jest trzeci raz jak źle sprawdzasz ludzią i zastanów się najpierw zanim to zrobisz bo tylko szkody ludzią robisz!!!!!!

Na tym forum panuje cisza ponieważ arogancko odzywasz się do ludzi. Forum jest miejscem gdzie ludzie powinni się dzielić swoimi opiniami. Niestety Przez twoje nastawienie {"I to jest trzeci raz jak źle sprawdzasz ludzią i zastanów się najpierw zanim to zrobisz bo tylko szkody ludzią robisz!!!!!!"}. Gość wyraził swoją opinię a Ty krytykujesz i udajesz mądrego bo wklejasz zdjęcie w AI i masz gotowe odpowiedzi i nie jest to pierwszy wątek na którym to robisz. Polecam ci przystopować trochę ponieważ w prywatnych wiadomościach do mnie też nie szczędziłeś gęby. Następnym razem jak coś wrzucisz to wrzuć wszystko w AI to poprawi ci pisownie. Elo.

Opublikowano

Stary ja mam to gdzieś co ci rośnie w namiocie i jak dla mnie to możesz sobie rabarbar tam uprawiać ale jeżeli komuś doradzam to muszę mieć 100% pewności a nie wróżyć z kart. I już temu co mu się liście zawijały tak sprawdzałeś że teraz może do śmieci te rośliny wyrzucić. Drugiemu temu co uprawia grzyby jak miał by cię słucha to musiał być wyrzucić cały bag bo stwierdziłeś że to nie do zjedzenia bo to pleśń a tak naprawdę to substancje psychoaktywne się utleniany i to norma. A teraz chłopakowi piszesz trzy zeczy które mogą być. I co ma sobie wybierać który mu odpowiada czy co😅?

Opublikowano
4 minuty temu, BezPrzypaluPL napisał(a):

Na tym forum panuje cisza ponieważ arogancko odzywasz się do ludzi. Forum jest miejscem gdzie ludzie powinni się dzielić swoimi opiniami. Niestety Przez twoje nastawienie {"I to jest trzeci raz jak źle sprawdzasz ludzią i zastanów się najpierw zanim to zrobisz bo tylko szkody ludzią robisz!!!!!!"}. Gość wyraził swoją opinię a Ty krytykujesz i udajesz mądrego bo wklejasz zdjęcie w AI i masz gotowe odpowiedzi i nie jest to pierwszy wątek na którym to robisz. Polecam ci przystopować trochę ponieważ w prywatnych wiadomościach do mnie też nie szczędziłeś gęby. Następnym razem jak coś wrzucisz to wrzuć wszystko w AI to poprawi ci pisownie. Elo.

Facet jak ktoś sugeruje mi żebym robił gówno w swojej uprawie i tłumacze mu że tak się nie robi a on dalej swoje to tak reaguje proste. A ten gościu doradza ludzią bez wiedzy i ludzią rośliny kurwa umierają. A to że ja wrzucam wszystko przez czatGP to nie jest tak że piszę mu coś o on to opisuje bo musisz mu wszystko opisać i sam sugerować co się dzieje bo jak nie to on ci takie bajki napiszę jakie tylko chcesz.

Dlatego jak doradzać to z wiedzy a nie z fusów 

Opublikowano
Teraz, szczurek10 napisał(a):

Dokładnie trzeba chat gpt zasugerować mi napisał o tym że mam za blisko lub za mocno lampę 😂😂 a lampa na 35cm i 100% mocy 

I to chyba od wczoraj czy od przedwczoraj 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, BezPrzypaluPL napisał(a):

Aha i jak twierdzisz że tu jest cisza to cofnij się o chociaż miesiąc to zobaczysz co to cisza. A i robię to też dlatego przez ai bo tak jest prościej dlatego że nie chce mi się tłumaczyć tego samego po raz setny. A i tak jutro czy po jutrze znowu dostanę podobne pytanie bo ciężko jest wpisać ludzią w wyszukiwarce i poszukać czegoś samemu. Bo tak łatwiej !!!!!!!

Edytowane przez kolober
Opublikowano

I widzę że bardzo delikatni jesteście a myślę że tobie nie spodobało się to że się z tobą nie zgodziłem i dość brutalnie musiałem sprowadzić cię na ziemię 😅a że nie dałeś sie wyprowadzić z błędu i jeszcze mi piszesz że to ja się mylę no to sorry nie ze mną takie rzeczy📢😅.

Opublikowano
1 minutę temu, kolober napisał(a):

I widzę że bardzo delikatni jesteście a myślę że tobie nie spodobało się to że się z tobą nie zgodziłem i dość brutalnie musiałem sprowadzić cię na ziemię 😅a że nie dałeś sie wyprowadzić z błędu i jeszcze mi piszesz że to ja się mylę no to sorry nie ze mną takie rzeczy📢😅.

To też wrzuciłeś w AI? Jesteś arogancki i tyle. Nie mówię. Może masz jakieś doświadczenie {chociaż  AI przez Ciebie przemawia} ale z takim podejściem tylko tworzył sobie wrogów. Nie musisz się ze mną zgadzać. To że nie używasz ph minus to twoja sprawa. Ale co grower to inna bajka. To Ty nie pojmujesz że ludzie używają ph minus i to działa. Co nie mówię że nie używając tego jest złe. Po prostu przedstawiłem Ci tabelkę pobierania pierwiastków przez roślinę w glebie a Ty się oburzyłeś i uniosłeś. W prywatnych wiadomościach naczytałem się i wystarczy. Jesteś toksyczny i tle ode mnie.