-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
Dokładnie na spokojnie zdążę zjechać do 45-50 % O i jak się zastanawia ktoś czy można lampę Mars hydro podłączyć do kontrolera ggs od spider farmer normalnie można i działa wszystko tylko musi to być najnowszy model Mars hydro z złączem rj12 I kontroluje się lampa z aplikacji -
Przez kolober · Opublikowano
Ta dwa tygodnie jeszcze jest ok ale ta co ma 4 to porażka i uważaj żeby nie przelać tej małej bo to samo będzie -
Hehehe to zaskoczylem😅🤣 ale to nie zmienia faktu że szczurek na rację ma rację 😅 przy automatach to nic dobrego nie wróży -
Dobrze ale jak masz Infiniti T3 to możesz zjeżdżać po 1% i następnie zjedź 3% i za tydzień znów 3% i dwa razy po 2%. Trochę pierdolenia ale przy automatach nie ryzykuj a do uformowania się topów zdążysz uzyskać odpowiednią wilgotność -
I to są właśnie te siatki dlatego ja swoją rozplątałem i robiłem na rurkach pcv kratownice ale w małym namiocie miałem ten sam problem. Jak masz dużo miejsca to możesz zostawić tak jak są bo baldachim pasz równy,tylko możliwe że będziesz musiał podpierać topy albo założyć drugą siatkę na tej wysokości co są teraz 👍
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts