Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

60x60x160 Mars hydro ts1000 - Automaty banana blaze i frost gorilla xxl

Recommended Posts

Opublikowano

I nie jest to jakaś mega mocna odmiana bo Tadka ma do 20% ale ten oldschool terpeny smakowy i ogólnie bardzo przyjemny haj taki lekki i towarzyski jest naprawdę mega. I kiedyś w kofiku w Amsterdamie kupiłem 5g i zajebiście wspominam to zioło. I jak te wyjdzie chodź w połowie takie to będę mega zadowolony👍

Opublikowano

Dni ale do tego czasu jeszcze upłynie trochę czasu i nie wiem jak je poprowadzić bo one do 2 metrów indor rosną i mam trzy sztuki i zrobił bym je wszystkie pod siatką scrog. Ale mam jeszcze inne fajne kultowe odmiany chodź by Skunk Kush od Sensi seeds i muszę pomyśleć jak to zrobić. A do tego chce porównać automaty i Fotopedrie odmian takich jak Blue Cookies i Rude Bud Extrim bo mam w dwóch wersjach🤔

17621924281595097695055228439194.jpg

Opublikowano

Ta największa to jest frost gorilla xxl 

ewidentnie za dużo azotu dziś dostała około 2 litry wody 

1,2l z cal mag 0,3ml na 1,2l wody a reszta sama woda i tak dałem dlatego że mam miskę idealnie z miarką do 1,2

IMG_3677.jpeg

IMG_3678.jpeg

A reszta dostała po 0,5 ml bio grow z cal mag też 0,3ml 

I póki co to ostatnia dawka z bio grow dla nich 

nastepne podlanie sama woda 

i dopiero kolejne z bio bloom i top max po połowie zalecanej dawki 

Opublikowano

👌 super wyglądają..

58 minut temu, kolober napisał(a):

Fajne i dopisane do zeszytu 👍😉

Muszę jeszcze sprawdzić opis ale wygląda na hybrydę ale z przewagą shativy,dobrze myślę?

60 sativa, 20 indica i 20 ruderalis

• Thanks 1