Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

60x60x160 Mars hydro ts1000 - Automaty banana blaze i frost gorilla xxl

Recommended Posts

Opublikowano

Pamiętaj tylko że lst na auto to tylko na wegu.. więc dobrze wykorzystaj ten 3-4 tyg.  🙂

Ja wolę w 3 tygodniu dogiąć raz a konkretnie i przed wejściem w kwitnienie delikatnie jeśli trzeba poprawiam..

Roślina ma czas na dojście do siebie i ciśnie jak opętana 😁

Opublikowano
1 minutę temu, szczurek10 napisał(a):

One już mi pokazały preflowery parę dni temu więc chyba już można liczyć kwitnienie o ile dobrze myślę 

Dokładnie tak.. zaczęły kwitnąć. Jak musisz to coś bardzo delikatnie popraw i już odpuść żeby się nie zjebały..

Opublikowano

Kupiłem jak debil litra bio grow z myślą że sporo użyje a jednak dostały 2 razy albo 3 maksymalnie i teraz już powoli można zaczynać bio bloom i top max lać dam im teraz wodę a następnie minimalna ilość bio grow z bio bloom biorę dawki z tabelki bio bizz 

Opublikowano

Jak nie jesteś czegoś pewny to po to jest te forum i MY.. 😁

Zjebać coś można bardzo szybko ale naprawić już ciężko a niekiedy niemożliwe 😁

Zawszę pytaj a ktoś podpowie 🙂

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, szczurek10 napisał(a):

Kupiłem jak debil litra bio grow z myślą że sporo użyje a jednak dostały 2 razy albo 3 maksymalnie i teraz już powoli można zaczynać bio bloom i top max lać dam im teraz wodę a następnie minimalna ilość bio grow z bio bloom biorę dawki z tabelki bio bizz 

Jak uważnie przeczytasz to zobaczysz że można to również stosować na kwitnienie 🙂 też to kupiłem i też 1L i dzisiaj pierwszy raz podałem..

Oczywiście na kwitnieniu pilnuj poziomu azotu bo bio Grow ma stężenie 4% więc jeśli coś dajesz na kwitnienie co ma azot to żeby nie przekarmić.. obserwuj liście..

• Upvote 1
Opublikowano

Tak tak ja wiem że też się stosuje tylko uważam że jak mają idealnie zielone liście lub wręcz ciemniozielone jak u mnie (poza jedną) to nie ma sensu dawać tego bio grow tak jak oni mają napisane w tej tabelce można dawać tylko minimalną ilość