-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Trawkowiec · Opublikowano
Na pewno masz lampę HPS a nie LED? Szukam jej w internecie i tej firmy są tylko dostępne: Hydroponika LED Cosmos 150W Vanguard. Wentylację musisz sobie zamontować. -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Sobota 9.05 i wtorek 12.05 podlewanie . Mamy coraz więcej osowoc pomidora i widoczne owoce truskawek. Udało mi się utrzymać MJ nisko . Nawozy Biobizz, pomału odstawiam azot dla MJ, pomidory i truskawki będą dostawać cały czas w niewielkich ilościach. Dzisiaj trochę rozrzedziłemJ. -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Jak to stosować. Ziemia jest biobizz także lajt. Z perlitem bodajże. Takim białym gównem. Pierwsze roślinki w 3 box wyszly na powierzchnie. Rośliny rosną. Pozdrawiam xd i z góry dzieki za pomoc. -
Przez miro93 · Opublikowano
Dzięki mój growbox ma wymiary 80x80x180 uczciwie przyznam że growbox jest z temu lampa hps 150w vanguard hydroponics otwory na wentylację mają około 200 mm na górze a koło 100 na dole -
Przez Macky · Opublikowano
Poprawiłem tytuł twojego tematu. Napisz co to za growbox wymiary? to wtedy będziemy wiedzieli jakie do niej wejdą odmiany. Podaj też model lampy, bo może się okazać że masz jakiegoś chińczyka co parametry ma tylko na papierze. Wentylacja jest bardzo warzą bez niej anie rusz z uprawą, słabo będzie ci wszystko rosło.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts