-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Spoko tyle że źle zrozumiałeś za kompletną ramę płacisz 25e nie za jeden element😅 -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Kurwa kupiłem takie nowsze ale nie najdroższe nawilżacze chciałem je podłączyć do higrostatu no i niestety nie chcę z nim działać. Boksów mam kilka. Też mam właśnie wymiary takiego boxa jak ty masz. I liczyłem na wynik 100 a teraz myślę że z tych chociaż dwóch boksów będę miał pół kilo 😁 oczywiście z twoją pomocą. Xd -
Przez Macky · Opublikowano
Doprecyzuję że Anesia seeds to producent nasion i musiał byś zamówić nasiona z wysyłką z za granicy do Polski. Ryzyko takich zakupów jest takie że celna wyrywkowo sprawdza paczki i może akurat sprawdzić twoją paczkę. Pieski wąchające paczki oznaczają takie z nasionami konopi jako by mogła być tam marihuana, wiadomo dlaczego bo nasiona noszą znamię marihuany na sobie, śladowe pozostałości. Oczywiście nasiona marihuany są w Polsce legalne z tym że celna na 100% powiadomi miejscową gwardię że taki i taki obywatel kupił sobie pestki. Zakupy za granicą to zawsze większe ryzyku wpadki. Temat jest bardziej o Polskich sklepach niż o producentach. -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Siema @Wojtek114 jak coś chcesz wiedzieć to pytaj śmiało ja osobiście liczę na wynik 200+ z poprzedniej miałem 173 albo 174 gramy więc trzeba iść w górę 😂 -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Siema. Będę obserwował. Ciekawi mnie wynik. Zapraszam do siebie Mam inną odmianę dla początkujących z chęcią przyjmę jakieś rady 😁
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts