-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Siemano 👊 dziewczyny przeszły drugi topping i możecie zobaczyć na filmiku jak teraz one wyglądają. Na Fast Bruce Banner chyba poprzestanę na dwóch toppingach i jak trafią do docelowych donic to wtedy zacznę je ładnie doginać żeby szczyty szły w miarę możliwości równo 👍 i teraz będą miały przynajmniej tydzień luzu bez treningów i takich tam. Dopiero później będę jeszcze raz toppował dwa Haze i Gelato a tak ogólnie to w sumie mógł bym już je przełączyć ale chcę się jeszcze trochę pobawić. Tym bardziej że już niedługo pójdzie kosa w dużym namiocie i palenia będzie pod dostatkiem 😅😉 to po co się spieszyć 😉👍 VID_20251003_155000.mp4 -
I nie słuchajcie tych bzdur wystarczy wejść na opinie o sklepie!!! Od lat ludzie tam kupują i są mega zadowoleni a takiego hetera na pal nabić dupskiem 🤣🤣🤣 -
Temat jak najbardziej aktualny pestki mega świeże i te typowo od THC-THC takie jak Fast Haze rosną pięknie a wykiełkowały w 16godzin wszystkie. Jestem mega zadowolony i od kiedy raz je wypróbowałem już zostanę z tym seedbankiem 👍 polecam z całą stanowczością -
Uważajcie na pomawiaczką typu slu12345 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
No to muszę powiedzieć, że panienki pokazują moc, widać ewidentnie różnice pomiędzy WW i Noodle, lampę podniosłem na 35cm, bo rosną 😂😂 trzymam 80% i mam średnio 800 pomiaru na duże, a 550 na tej mniejszej w środku. Widać ewidentnie liderkę, a była najmniejsza ze wszystkich!! No i w końcu tabliczki są, Luna chwilowo bez 😉 Standard
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts