Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Express Gelato | Fast Haze | Fast Bruce Banner odmiany fotoperiodyczne od THC-THC

Recommended Posts

Opublikowano

Witam 👋 z uwagi na to że dość nieoczekiwanie zwolniło się miejsce w małym namiocie 😅  to wczoraj wieczorem wyłożyłem nowe pestki na waciki i tak jak w tytule są to trzy odmiany Express Gelato i Fast Bruce Banner są z od akseeds i Fast Haze to odmiana od THC-THC. Z resztą wszystkie pestki to bonus za prowadzenie relacji z uprawy od THC-THC. I nie mogłem się doczekać aż przetestuje te pestki to mam😅😁 

Podłoże: ziemia biobizz Light Mix 

Nawozy od GHA TA Terra Aquatica tripart+suplementy+ na razie flo Mono potassium 16% 

Lampa 300w chińczyk ale sprawdzona i rzeczywista moc👍💪

Box mastergrow 80cm×80cm×160cm 

Nawilżacz powietrza Infiniti T3 

IMG_20250906_203642.jpg

IMG_20250906_203952.jpg

IMG_20250906_204054.jpg

Opublikowano

No witam w tą piękną niedzielę 👊😁

Nerwy już puściły bo człowiek wkłada w coś tyle pracy, czasu i serca a po ponad dwóch miesiącach lipa 😅 ale to jest natura i z nią nie wygrasz puki co. 

Ale w tej chwili sprawdziłem pestki które wczoraj wieczorem o godzinie 20:30 wykładałem na waciki i pierwszy raz udało mi się wykiełkować nasiona po 16 godzinach🤩😁 bo w Express Gelato i fast Haze pękły łupinki i już wychodzą kiełki 👍 I WIELKIE BRAWA DLA THC-THC ZA JAKOŚĆ PESTEK 👏👏👏👏👏

IMG_20250907_122843.jpg

IMG_20250907_122848.jpg

IMG_20250907_122913.jpg