Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Tak dokładnie można określić człowieka ze sklepu panpestka.pl, który od wielu lat prześladuje nasz sklep THC-THC.com zakładając nam tematy i posty typu „przypał – twierdząc że przekazujemy dane naszych klientów na policję” lub też twierdząc że „wyjechałem do Hiszpanii, bo uciekam przed wyrokami sądowymi”, jawnie wypisując takie bzdury na swoim profilu i swojej grupie Facebooka. Oraz na jednym z for internetowych o uprawie konopi o nazwie „haszysz”, gdzie ma baner reklamowy. Tego typu bzdury są właśnie wypisywane tylko w tych dwóch miejscach. Na wspomnianej grupie Facebooka pan pestka oraz na jednym z for o nazwie „haszysz”. Przypadek!

1093645294764964.jpg

Co najlepsze przecież osoby, które są fanami sklepu panpestka i są w jego grupie na facebooku, raczej nie kupują nasion w innych sklepach. Więc jakim cudem mogą mieć takie doświadczenia z innym sklepem. Wyjaśnienie jest proste, takie coś jest pisane z lewego konta.

Więcej takich wypowiedzi na jego grupie:

pomowienia-sklepu-thc-na-grupie-facebook-panpestka-1.thumb.jpg.6625b07fab921be93226d0a8ccb3c961.jpg

pomowienia-sklepu-thc-na-grupie-facebook-panpestka-2.jpg.ecde48459e699d96424b3e883e698efd.jpg

Burza się zaczęła kiedy postanowiliśmy się wypowiedzieć na tym forum, tutaj w temacie napisaliśmy post:

Wtedy panpestka stał się ofiarą własnych działań i opublikował przerażający post w którym kwiknął jaki to on jest przez nas poszkodowany, cytuję:

Cytat

„Cześć wszystkim, piszemy to bo miarka się przebrała.
Zostawcie like'a dla zasięgu żeby trafił ten post do jak największej ilości osób. Dziękujemy
Piotr S właściciel sklepu thc-thc.com jest najbardziej zawistną osobą w całej branży konopnej w Polsce. Od kilku lat jest właścicielem forum trawka.org oraz innych forum gdzie od ponad 4 lat jesteśmy szkalowani w prymitywny sposób.”

zrzut-ekranu-z-facebook-1.jpg.1922299367f9845ea98146fec6496fb8.jpg

Zastanawiam się gdzie się powinna przebrać miarka, chyba u mnie. Ile ten człowiek złych i prymitywnych treści wycelował w moim kierunku. Pisząc pod moim prywatnym zdjęciem „że uciekłem przed wyrokami sądowymi do Hiszpanii”. Publikując moje dane osobowe i wyzywając mnie od deb..... To jest dopiero człowiek zawistny i na którego raczej nie ma słów.

Człowiek ten twierdzi że jestem właścicielem wszystkich stron i for internetowych w których widać wykupiony nasz baner reklamowy. A więc według jego logiki myślowej muszę też stwierdzić że jest właścicielem wspomnianego forum „haszysz”, gdyż on ma tam baner reklamowy swojego sklepu. A przypomnę że jest to jedyne forum, które od wielu lat pomawia sklep THC-THC.com zakładając tam tematy typu „przypał thc-thc.com”, przypadek!

Celowo nie usunąłem moich danych osobowych ze zrzutu ekranu, gdyż w przeciwieństwie do panapestki nie ukrywam się przed swoimi klientami. Zdjęcie które jest widoczne na zrzucie ekranu jest bardzo stare, miałem wtedy 26 lat a obecnie mam 42 lata, tak dla ścisłości  😊

sklep-panpestka-hejtuje.thumb.jpg.63910e37c58aad029c44d04944ca7bcf.jpg

Podsumowując: Opublikował moje dane osobowe nazywając mnie przy tym publiczne deb... zrobił to na Facebooku, więc nawet jeśli ktoś to skasował, to nic nie zginęło. Mam zrzut ekranu z dokładnym linkiem. Pod moim prywatnym zdjęciem na Facebooku napisał że uciekłem do Hiszpanii przed wymiarem sprawiedliwości co jest bzdurą i w prosty sposób to udowodnię. Rozpowszechnia też nieprawdę o tym że sprzedaje dane swoich klientów na policję, twierdząc że to słyszał (stara śpiewka wypisywana na forum haszysz i na grupach Facebooka panapestki).

Są to poważne pomówienia. Zrobione na Facebooku.

Zostaw komentarz czy! uważasz żeby tego człowieka pozwać do sądu za zniesławienie?

Zapraszam również Serdecznie do naszego sklepu https://thc-thc.pl