-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez SkrzatZaKrat · Opublikowano
To co ja kiedyś zaobserwowałem przy przenawożeniu palą się w pierwszej kolejności końcówki liści i się zawijają, a topy robią się wątłe i takie lekko suchawe. Kiedyś dawno temu miałem takie sytuacje, teraz mi się to nie zdarza. Lepiej dać mniej nawozu i nie przesadzić. Ogólnie to producenckie instrukcje z dawkami to sobie w buty można wsadzić. Ja nawozu daję powoli, dawkując stopniowo i obserwując co się dziej z roślinami. Bo jak będziesz dawał to co oni tam piszą to różnie może być. -
Przez Rysiu · Opublikowano
To fachowe oko coraz starsze, to już też tak nie dostrzega wszystkiego 🙂 Tak wygląda na ponad 200. Stawiam na jakieś 240-260. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Może jakaś chuyowa ta kranówka. Ma jakieś związki które szkodzą roślinie. Dobre płukanie nie zaszkodzi. -
Przez broda12 · Opublikowano
Nie powinno być tak że nawóz najpierw pali nowe liście ? Jak jest nadmiar ? I chyba liście były by mocno zielone a one wszystkie są takie jakieś jasne i żółkną. Podlewan woda z kranu ale nie dostaną 😔 -
Przez Toksyna · Opublikowano
@Rysiu scinke robię za 10 dni może trochę później jak nie będą gotowe nie mam określonego terminu i nie spieszy mi sie ze scinaniem. Mozesz Rysiu określić swoim fachowym okiem ile z tego wyjdzie? Ja liczę na trochę ponad 200g.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts