Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

jak sie wkurwie to pojade do castoramy kupie all z plexi i zmontujer na kleju do szyb ^^^ aaa i chyba wiem o co ci chodzilo :D ze wentyl jess od srodka pc a rura na zewnatrz ? bo wedlug mojego projektu rura ma byc w srodku pc i wentyl ma przez caly filtr przeciagac powietrze na zewnatrz

Opublikowano

No to ja tez juz to wiem . :D Albo puszke po konserwie i do tego tekturka z zagieciami tak jak kiedys sie w przedszkolu bawilo i polacz tasma izolacyjna i choj :D

Opublikowano

taaa tylko wiez...ja to robie topp secret... zreszta jesst to gibki projekt i na pewno o tym uslyszysz ;] tyko ten tegest musze sskolowac ta czesc bo cala reszte mam juz zrobiona ;]

Opublikowano

Taśma pakunkowa, sam kiedyś to testowałem trzeba po prostu dać jej dość sporo ale zrobi sie piękny kołnierz który będzie trzymał wiatrak a potem wystarczy całą taśmę wygładzić i nie przepuszcza powietrze ;)

To takie najprostsze lecz moim zdaniem zajebiste rozwiązanie, a jak chcesz coś pro no to kombinować ze sklejką :peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+