-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez WiadroMode · Opublikowano
Tropicana Cookies 42Fastbuds Czas rośnięcia 01 marzec - maj 80G z 1 krzaka Tera Aquatica TriPart + Magic mushroom które wyhodowałem - gatunek Ghost Następne lecą Cheese i White widow. Będę za 3/4 miesiące 💗 sadzić, palić.... -
Przez kolober · Opublikowano
Szkoda że nie dokończona ta relacja i jestem ciekaw ile wyszło z tej uprawy -
Dokładnie tylko tyle dobrego że jak uprawiasz i nie handlujesz to kompletne ich to nie interesuje 😅😁 wystarczy się nie wychylać 💪 -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
No tak też mieszkam w niemczech i trochę to głupie 3 roślinki a 50gr suszu wychodzi na to że zmuszają do szybszej utylizacji 🤣 -
I tak siedzę i patrzę na moje dziewczyny i szczerze mówiąc to ja już nie jestem pewien że to są dwie Special Quinns i dwie Royal AK 47. Bo na początku kielkowalem je w starterze od RQS i no jak go odkładałem o mi upadł i kostki siewne mi się pomieszały i tak trochę zgadywałem które to które z 7 szt🤣🤣🤣 wybrałem cztery i wstawiłem do namiotu. I wtedy byłem pewny że to dwie Special Quinns i dwie AK 😅
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts