Esned Opublikowano 27 Grudnia 2022 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Suszarnia fajny pomysł 😉 kiedy startujesz z nowa lampa ? Jestem ciekaw jak to chodzi 😄🍀 Cytuj
Rysiu Opublikowano 27 Grudnia 2022 Opublikowano 27 Grudnia 2022 No i brawo. Sprawdź.dobrze czy pleśń nigdzie się nie zagnieździła. Cytuj
GreenPig Opublikowano 27 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2022 7 godzin temu, Esned napisał: kiedy startujesz z nowa lampa ? Jestem ciekaw jak to chodzi 😄🍀 Jakoś za miesiąc jak się troche ociepli. 30 minut temu, Rysiu napisał: Sprawdź.dobrze czy pleśń nigdzie się nie zagnieździła. Przy trymowaniu wszystko dokładnie obejrzane. Jest ok 🙂 Cytuj
GreenPig Opublikowano 3 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2023 (edytowane) Witam serdecznie. Wynik końcowy 101g. Trochę podebrałem podczas suszenia było z 5g więcej. Efekt jest bardzo pobudzajacy. Wchodzi dosyc z opoznieniem. Jestem zadowolony jak na debiut. Nastepny start poczatek lutego. Dzieki za pomoc i do zobaczenia 🙂 Edytowane 3 Stycznia 2023 przez GreenPig 1 2 Cytuj
Rysiu Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 No i brawo. To co w tej misce to chyba by można trochę lepiej otrymować 😉 Nie przyłożył się kolega 😄 1 Cytuj
Esned Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 6 minut temu, Rysiu napisał: No i brawo. To co w tej misce to chyba by można trochę lepiej otrymować 😉 Nie przyłożył się kolega 😄 Nie chciał pokazać by było poniżej 100😂 nie No jak dla siebie to nawet tak może być ważne ze zbite i smakuje 😅 Cytuj
GreenPig Opublikowano 3 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2023 21 minut temu, Rysiu napisał: To co w tej misce to chyba by można trochę lepiej otrymować 😉 16 minut temu, Esned napisał: Nie chciał pokazać by było poniżej 100😂 To na wierzchu to taki popcorn, to właściwe jest pod folia. 88g Ladnego i 13g Popcornu. Wrzuciłem na wierzch do ważenia, zeby było ponad 100. 3 cyfry ładniej wyglądają 🤣 Cytuj
Rysiu Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 52 minuty temu, GreenPig napisał: Wrzuciłem na wierzch do ważenia, zeby było ponad 100. 3 cyfry ładniej wyglądają 🤣 Dokładnie. Też ważę zazwyczaj z popcornem 🙂 Cytuj
Purple Opublikowano 4 Stycznia 2023 Opublikowano 4 Stycznia 2023 A ja się pytam: Co to jest popcorn? Cytuj
GreenPig Opublikowano 4 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2023 27 minut temu, krwawyben666 napisał: Co to jest popcorn? Kwiaty z dolnej parti rośliny. Nie dostawaly wystarczającej ilości światła i są słabej jakości. Cytuj
Recommended Posts