Ale ładnie poszła i widać że zaczyna puchnąć już doc dobrze do tego wyraźnie widać że nic się z nią nie dzieje👍😁 good Job 😉 ja swoje przełączam dzisiaj w obu 😉😁
Siema.
Czas na mały update.
Mamy dzień 98.
Rośnie w zasadzie bez problemów. Trochę wolno dojrzewa. Dostała już 2 razy overdrive i teraz tylko to będzie dostawała przez najbliższe dwa tygodnie. A za dwa tygodnie flawless finish i ścinka. Pewnie można by było ja dłużej potrzymać żeby bardziej dojrzała, ale to i tak już dług trwa i jak zetnę ją za 3 tygodnie to będzie prawie 120 dni. Jednak 6 tygodniowy weg trochę wydłuża cały cykl życia rośliny.
Myślę, czy na następny raz nie dać jakiegoś automata, np. auto banana blaze od dutch passion.
Rozprowadziłbym je dobrze po całej powierzchni pod siatką, tak żeby było jak najwięcej powierzchni wypełnione i wtedy przełączył. Chyba, że już się bardziej nie da niż teraz, to można śmiało przełączać.
A to stan pokoju po karmieniu 😅
W małym namiocie karmienie będzie w niedzielę rano 😉 bo jeszcze nie wypiły ostatniego😅
W małym namiocie karmienie będzie w niedzielę rano 😉 bo jeszcze nie wypiły ostatniego😅
Elo👊 szybka aktualizacja z wczorajszego zakładania siatki 😉 dzisiaj dziewczyny wyglądają całkiem nieźle i myślę że mógł bym już je śmiało przełączyć 😉 . Myślę że w niedzielę podejmę decyzję czy je przełączyć ale sugestie mile widziane😁 Dodam jeszcze że może na zdieciach tego nie widać ale w dużym jakieś 60%-70% wypełnionych kratek ale są to jeszcze młode odrost 😅
Dzisiaj dostają NPK w proporcji 15-10-5 i to jest podane w ml/10l grow.micro.bloom😉 do tego:
Silicate, fulvic, humic, Seaweed, Roots Booster na odstresowanie po przesadzeniu Skywalker2 i zakładaniu siatki. Do tego 1,5ml calmag ponieważ do podlewania używam wody destylowanej mieszanej z kranówką w proporcjach 3/1.
Recommended Posts