-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
I muszę ci powiedzieć że te dane z twojej lampy szału nie robią Ja na 60%i wysokości 55cm nad szczytami mam jakieś 1200ppfd na środku -
Ja ci pisałem co do tej lampy że jak byś chciał zmienić na mocniejszą to polecam ci ta co ja mam w małym 300w sprawdzane przez elektryka i dane podane przez producenta są prawdziwe. Bo na temu czy AliExpress często jest tak że pieszo w opisie że lampa ma 300w a tak naprawdę to po 50w nie mają 😅 i pisałem że ta jest w huj wydajna i ja ją mam w namiocie 80×80×160cm a pole pokrycie ma podobno do 1m². I jak chcesz to mogę wysłać ci linka to sobie zobaczysz jakie ma parametry. I jasne że mówią i musiał byś sobie poczytać o ppfd,dil i lux. No marihuana potrzebuję w fazie flo do 800ppfd a przy suplementacji co² nawet do 1200ppfd. To jest jednostką natężenia światła i służy roślinie do przeprowadzenia fotosyntezy. Warto się w ten temat zagłębić bo to raz że ciekawe a dwa że bardzo pomocne 👍 -
Przez KushSensei · Opublikowano
Ale te dane coś mówią bo ja kompletnie nie wiem ocb 😄 -
I ja ją mam w namiocie 80×80×160cm zobacz na zdjęciach i jest sprawdzana przez elektryka miernikami specjalistycznymi i jes zgodna z opisem -
Powiem ci że ja pierwsze słyszę o tej firmie i nie mam pojęcia ale wydaje się ok. Ja mam w małym lampę 300w z AliExpress i sprawdzone te 300w i zobacz jak rośliny rapindalają😁 jak będziesz chciał to wyśle ci linka i sobie ja obczaj tania i dobra w huj i mogę ją polecić z czystym sumieniem 👍
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts