Cylapu Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 Dzisiaj zalałem kranówka. Teraz tylko czekać. Jeszcze nie miałem styczności z grzybami więc jak ktoś ma jakieś fajne porady to chętnie poczytam Cytuj
PaRablY Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 sporo wachluj i trzymaj je w zaciemnionym miejscu bez bezpośredniego kontaktu ze słońcem (min 15 min dziennie zeby jakies minimalne swiatlo mialy nawet dioda da rade ) i jak wyjdą juz piny czyli male grzybki to nie pryskaj po nich tylko woda bo ci zabortuja i pojdzie do kosza . Spryskuj scianki baga zeby grzybnia nie wysychala pozdro i z fartem ! Cytuj
GrowLike! Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 gdzie można takiego growkita sobie zakupić ? Cytuj
PaRablY Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 @GrowLike!jest sporo stronek , najczęściej z NL wysyłają albo z Czech 1 Cytuj
Cylapu Opublikowano 23 Października 2020 Autor Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Grzybki zaczęły ładnie rosnąć chociaż dość nierówno. Dużo małych pinów i 2 główne bydlaki. Da radę zrobić z nich printy? (Zdjęcia z 2 dni temu i z dziś). Growkit zamawiany z shroom.it. 2 dni po zamówieniu growkit czekał w paczkomacie więc chyba mogę polecić Edytowane 23 Października 2020 przez Cylapu Cytuj
Cylapu Opublikowano 27 Października 2020 Autor Opublikowano 27 Października 2020 Chyba za sucho miały bo największemu kapelusz popękał i nóżka wzdloz. Teraz pryskam im. Powinno pomóc. A tak to chyba wszystko zmierza w dobrym kierunku Cytuj
pawcio Opublikowano 14 Października 2021 Opublikowano 14 Października 2021 W dniu 11.10.2020 o 10:30, GrowLike! napisał(a): gdzie można takiego growkita sobie zakupić ? polecam sklep psylocylo szybka wysyłka i naprawdę duży wybór 1 Cytuj
Violka87 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca W dniu 14.10.2021 o 14:34, pawcio napisał(a): polecam sklep psylocylo szybka wysyłka i naprawdę duży wybór Czy to sa te te grzyby, nie wybrakowane i do badan? Slyszalam o nich, ze sa bardzo dobre na mozg, ale wszedzie widze tylko grzyby do badan. Nie znam sie i nie wiem czy tylko tak pisza, czy to jakas uboga wersja tych grzybow Cytuj
GanjaOmen Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Ja mogę polecić ten sklep tzn kiedyś się w nasiona tam kupiłem i do oferty doszedł jeden rodzaj grzybków (nie wiedziałem co to i nie nazywało się magiczne grzyby i nie wygladalo na to ) a teraz patrzę mnóstwo tego 🙂 a wysyłka Tania za granicę. Cytuj
Recommended Posts