-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Nie no jasne coś klucz do dobrych plonów i dobrego palenia i ja mam 10 dzień od flipa i utrzymuje vpd trochę niżej bo w granicy 1.1kpa do 1.2kpa. -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Powoli podnosze. Ja mam 400 wat. Ja patrzę na vpd. Nie mam za bardzo jak zbijać temperatury. Wiec wole słabiej lampą grzać ale vpd utrzymywać bo to jest klucz. Jak masz dobre vpd to i wilgotnosc 70% nie straszna. Wiadomo ze wtedy Wentylatory na full. -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Panie i panowie. Witam serdecznie. Dzień 47. 10 od przełączenia na flow. Myślę by w 14 dzień zrobić lollipopping. Dziewczynki piją coraz więcej wody. Biscotti Gelato wczoraj pochłonęła 2.5l wody. Dziś podlałem Gorilla melon i Papaya Sherbet po 2 litry wody o ph 6.3. Roślinki są bardzo zdrowe więc podlewam na zmianę (Raz woda raz suppli). Lampy ustawione na 55% mocy. VPD trzymam w granicach 1.2 1.4. A CO2 stabilnie na poziomie 1200+. Podpiąłem już pochłaniacz wilgoci na poziomie 60%. Pierwszy raz uprawiam na tym sprzęcie i powiem wam że jestem mega zadowolony. Pozdrawiam was serdecznie 🙂 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Mały up przed podlewaniem. Marvel i Luna zaczęły wczoraj płukanie. Marvel może jeszcze przeciągnę 8 dni i wrzucę na 48h do ciemnego i chłodnego namiotu. Oczywiście jeśli potwierdzi się moja teza od GPT i Gemini. 16-18° ostatnie 48-60h w zupełnie ciemnym namiocie z wentylacją, ostatnie 12-18h lód pod doniczkę, co doda fajny kolor i kolejny strzał triochimow, czy to jest prawda? 😄 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Pięknie, gratulacje 👌😊
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-