-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Ja mówię o tych górnych liściach, wiatrakowe ( o ile dobrze rozumiem, sa takie większe a tuż nad nimi wyskakują mniejsze i czesto z topami ) bo zasłaniają dużo szczytowych topów, które są poprostu niżej. Jest poprostu za ciasno dlatego pytam czy to coś przycinać czy nie. Jest za ciasno tak jak Rysiu mówi ale teraz już na to wiele nie poradzę. Ps jak myślicie uda się jeszcze walnąc małe automaty 55 dniowe, w tym sezonie? -
Przez kolober · Opublikowano
Takie geny i chyba całkiem spoko😉 i dobrze bo będzie co palić 😁 -
Przez kolober · Opublikowano
Elo, ja ogólnie wycinam takie odrosty co są na dole i te które są pod głównym baldachimem. I te dla których nie ma szans żeby były dobrze oświetlone bo tak jak ci pisałem wyżej że roślina traci bez sensu moc na takie pierdolniki a mogła by skupić się na normalnych topach. A co do liści na górze to sam musisz sobie wyrobić zdanie czy chcesz żeby twoje topy były dobrze oświetlone? Jak tak to te które zasłaniają szczyty to trzeba je opierdolić a resztę zostawić w spokoju. Chyba że chcesz roślinę zbierać na raty bo te główne szczyty dojdą szybciej a na te zasłonięte będziesz musiał czekać i będzie na nich 🍿 pozdrawiam
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts