Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Dobra, dzień 60. Ten Early Skunk co mu ślimak szczyt wpierdolił puszcza powoli drugi. Dwa inne Early Skunki podgryzł ten sam ch*j. Namierzyłem go i wyjebałem wkońcu 😄 Inny Early Skunk bez zmian, dalej nie za duży. Jeden Fast Critical Skunk bez zmian, drugi co miał ten szczyt dziwny, nadal ma dziwny, ale ma z 60 cm to może coś z niego zbiorę. ES i FCS nie zamierzam lać już biohumusa, bo opóźnia kwitnienie, a to już ich pora.

Pora spojrzeć prawdzie w oczy, ziemia spotowa zjebała mi 6 roślinek. Dobrze, że mam jeszcze jednego Early Skunka i trzy Auto Mazary, przy dobrych wiatrach 70 gram z tego zdejmę.

LST trochę puściło i ES idzie w górę, nie wiem, nagiąć go jeszcze, żeby dół miał więcej słońca? Fotki

• Upvote 1
Opublikowano

Nie martwisz się że nie zdążysz na ten sezon z nimi ? ja bym kminił do póki niema przymrozków pozniej EWENTUALNIE  może wykopać z bryłą korzeniową i indoor pod jakiegoś HPS'a

Opublikowano

Nie wiem, nie wiem. Jakbyś kminil? Jakaś folią nakryć czy coś? Troche przypał 😄 Zobaczy się może do końca sierpnia zaczną kwitnąć, biohumusa im już nie leje od poniedziałku. Nalałam po florovicie 15 proc dawki może coś to da chociaż nie wiem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy ktoś czekał ale up

Wyszło tyle ze za zakupy się zwróciło. Ile dokładnie to nie wiem bo a nie mam wagi a b zrywalem po troche i jaralem i tak w kółko. Jazz dobry, co znajomi próbowali to zajebisty. Myśleli ze mam tego nie wiadomo ile i po spróbowaniu zamiast do dilka sie odezwać to do mnie heh. A ja wypaliłem. Dobre, za rok coś większego może, a na pewno z większą opieką, czy fotorelka będzie to nie wiem bo jak miesiąc mnie nie było tak nikt nie pytał i ogólnie na oucie jakoś pusto. Pozdro

Edytowane przez walewiaderko
Literówka
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+