-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Siemka Powyżej były w części zdjęcia z wczoraj, a dziś są 3 razy większe. Jak na sterydach😅 -
Przez Macky · Opublikowano
Zamnesia to ta sama firma co royal queen seeds. To jest ich sklep z wszystkim a nasiona sygnowane Zamnesią to te same genetyki co RQS. -
Przez kolober · Opublikowano
No zobaczymy jak pójdzie ten auto Mazar, bo to przecież legenda sama w sobie🤔😎 Ale z tego co się orientuję to i tak ten mazar to już nie to samo co te pierwsze i to ma rację bytu z uwagi na to że. Po pierwsze od czasu pojawienia się pierwszego auto mazara minęło od huja lat i tych odmian z których powstały pierwsze mazary częściowo już nie ma. Po drugie te odmiany które zostały to też przez ten okres strasznie się zmieniły ich terpeny ich fenotypy i genetyki. A po trzecie Dutsch Passion nigdy nie ujawnił z jakich odmian powstał a takie kurwa twierdzenia jak tej pały panapestki że on jest autorem odmiany auto Mazar mnie rozpierdala i nawet pała zdjęcie skopiowała z DP!!! Żenada 😅🤣🤣🤣 Ale z tego co wiem to pestki mają dalej na dobrym poziomie 👍 A w następnej uprawie sezonówek będzie od nich California Orange 🍊 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Miałem teraz znowu puścić uprawę z dutch Passion ale podkusiło mnie jeszcze sprawdzić coś innego 🤭 Może następna będzie DP 💪😜 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Dutch passion jeden z lepszych seedbankow mnie to te cali strainy ciekawią bo wiadomo że to cali palenie syf w chuj przereklamowany najczęściej PGR
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts