Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

siemaneczko witam wszystkich  zaczynam z własnym projektem
Szafa wlasnorecznie robiona wymiary (wys. x szer. x głęb.): 176 x 118 x 78cm

8 pięknych panien 5xak47 i 3x white widow 🙂 oczywiscie wszystkie auto

nad filtrem weglowym oraz wentylacja rozpisywac sie nie bede bo to nic nadzwyczajnego 🙂 (wentylacja pasywna jak cos:))

nawozy canna terra vega  i canna terrra flow pozniej kupie jakis booster na kwitnienie :)

donice 8x bodajze 6 litrowe nie pamietam dokaldnie 😄

120191027_120647.thumb.jpg.801411244658660154c2d6b8a4c76cd3.jpg

szafka jak na moja amatorszczyzne zle nie wyszla 🙂

20200225_203657.jpg

panny wyszły z ziemi 🙂

20200306_200901.jpg

początek drugiego tygodnia 🙂

20200309_123545.jpg

a tutaj zaczynamy 3 tydzien z zycia 🙂 moich zon

• Like 1
  • Upvote 7
Opublikowano (edytowane)

Piknie.  8 żonek na początek bravo ty .

Jedynie zrezygnował bym z tej foli na ścianach .

Jak się nie mylę dałeś koc ratowniczy.

Biała ściana wystarcza .szkoda roboty.

Kibicuję ! 

Edytowane przez Goku
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Wszystko petarda ale tak jak napisał Goku :) Lepiej było zostawić te białe sciany. Lampki sam robiłeś czy jakies z OLX bo widziałem tego pełno teraz.

PS. Ile maja faktycznej mocy ? 150 to już pobór roboczy ?

Edytowane przez Maaac
edit.
Opublikowano
4 godziny temu, Goku napisał:

Piknie.  8 żonek na początek bravo ty .

Jedynie zrezygnował bym z tej foli na ścianach .

Jak się nie mylę dałeś koc ratowniczy.

Biała ściana wystarcza .szkoda roboty.

Kibicuję ! 

Myślałem że jak zostawię same biale ściany to będzie lipa więc dałem nie koc A mylar 🙂

Godzinę temu, Maaac napisał:

Wszystko petarda ale tak jak napisał Goku 🙂 Lepiej było zostawić te białe sciany. Lampki sam robiłeś czy jakies z OLX bo widziałem tego pełno teraz.

PS. Ile maja faktycznej mocy ? 150 to już pobór roboczy ?

Tak jak piszesz jedna ma 150w poboru  i kupilem na olx koleś zna się na rzeczy i dają radę te lampiony 🙂

• Upvote 1
Opublikowano

No stary ambitny start na forum. Dziewczynki wyglądają mega zdrowo. Jaka ziemia? Widzę także perlit.

Elegancko podkopane pod samą szyję. Będzie ładna dżungla.

Opublikowano
1 godzinę temu, ichikaru napisał:

No stary ambitny start na forum. Dziewczynki wyglądają mega zdrowo. Jaka ziemia? Widzę także perlit.

Elegancko podkopane pod samą szyję. Będzie ładna dżungla.

ziemia w jednych to Canna terra profesional a druga to canna terra profesional plus roznia sie tym ze ta plus nie ma perlitu i taka jakas inna jest szybko sie sucha robi :) zas w drugiej ziemi znowu trzyma dosc dlugo ta wode :) w kazdym badz razie no narazie widac ze idzie wszystko git :) a ta dzungla to mnie przeraza nie wiem czy to ogarne :D

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jak byś miał FEMy sam mógłbyś regulować weg. Ewentualnie zrobić ScrOG. 

Tak czy inaczej tak mało miejsca wcale nie masz. Auto wysokie nie rosną a nawet jeśli masz dużo przestrzeni.

Wg mnie będzie ok. Ja poprzednio w 40x40 trzymałem 3 panny i dało radę

Edytowane przez ichikaru
Opublikowano (edytowane)
W dniu 11.03.2020 o 10:32, ichikaru napisał:

Jak byś miał FEMy sam mógłbyś regulować weg. Ewentualnie zrobić ScrOG. 

Tak czy inaczej tak mało miejsca wcale nie masz. Auto wysokie nie rosną a nawet jeśli masz dużo przestrzeni.

Wg mnie będzie ok. Ja poprzednio w 40x40 trzymałem 3 panny i dało radę

powiedz mi duzo dluzej wychodzi hodowla feminizowanych  w sensie od ziarna do zbiorów?  czy jest to mniej wiecej tyle samo czasu co w automatach ? 

Edytowane przez nerwus
pomyłka
Opublikowano
2 godziny temu, nerwus napisał:

powiedz mi duzo dluzej wychodzi hodowla feminizowanych  w sensie od ziarna do zbiorów?  czy jest to mniej wiecej tyle samo czasu co w automatach ? 

Może być tyle samo, może być nieco krócej. Kwestia jest taka że Auto są mieszane z genami Ruderalis czyli tak jakby rozcieńczane są geny macierzyste... a co za tym idzie smak,moc,wydajność są obniżone. Jak dla mnie osobiście to lepiej walić pełnosezonowe odmiany bo są po prostu lepsze... 2 tyg nie zbawi a moc czasem różni się diametralnie miedzy Auto a pełnosezonówkami. Poza tym... jak w auto coś spierdolisz to zabiera ci z plonu praktycznie ZAWSZE a jesli chodzi o pełnosezony to zawsze odbije i plon jest taki jaki powinien być. To moje zdanie ponieważ jestem wierny uprawie sezonów :) może teraz niech jakiś fan automatów się wypowie jak to wyglada z jego strony

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+