-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Siemka, zrobiłem dziś rano parę fotek. Myślę że panie prezentują się dos dobrze jest to 26 dzień od pierwszych preflowerów i na dzień dzisiejszy z nawozów dostają minimalna dawkę grow, teraz na 10l wody dostały 3ml i oprócz tego zwiększyłem Bloom i Bloom Booster a reszta po staremu 😉 i z opisu producent zostało im ok 40 do 50 dni. -
Przez KushSensei · Opublikowano
A zrobiłęm pare zdjęć bo się znów mocno zasieleniło u góry (z dobrych nowin to chyba już się wzrost ustabilizował nie leci w górę tak), zastanawiam się czy znów trzeba będzie robić jakaś małą wycinkę lisci. Dodatkowo zrobiłęm jeszcze raz tym razem małą czystkę na dole. Na zdjęciach widać masę nowych malutkich topów :3 oraz oczywiście cały dół, górę, odpady oraz zoom na dwa topy. Na samym dole wrzucam jeszcze zdjęcia z dołu które nie wiem czy wycinać czy nie, sprawa dokładniej opisana na dole. Nie wiem czy jest tutaj coś takiego jak [spoiler] bo by idealnie pasowało tamtą część ukryć w spoilerku. #1 #2 #3 #4 #top_lampa #bot #mid #top #kwiat_1 #kwiat_2 #odpady Dodatkowo daje coś do oceny część z nich wydaje się że chyba puszcza topy a są tam poniżej i pytanie czy wycinać czy zostawić i zobaczyć? Czy może to już za późno i nie zdążą się rozwinąć? -
Przez Rysiu · Opublikowano
Na pewno mógłby jeszcze na słońcu postać. Ale hak w namiocie skrapla się woda, to ryzyko pleśni duże. Tnij. Szkoda żeby pleśń ją dopadła. Na pewno będziesz zadowolony z palenia. Dziwną genetykę mają. Jakos tak dziwnie jak dla mnie wyglądają. Chyba, że tak outdoor na nie wpływa?? Co to w ogóle za producent tych pestek? -
Przez Koz1 · Opublikowano
Update: dzien 97 Jak opisane wcześniej, strasznie zaczęły pachnąc i niestety nie mam jak temu zaradzić 🤷♂️. Personalnie wydaje się że Grapefruit jest gotowy, nawet jeżeli nie jest mam wysokie ryzyko wyskoczenia pleśni z tego względu ze są w greenhouse bez wentylacji, woda się skrapla na ściankach i suficie. Z tego co rowniez zauważyłem z Grapefruit wyszła Herma prawdopodobnie przez naświetlanie w domu a później zmianę na normalne światełko, krótsze, bądź przez odmianę - ciężko będzie dojść za pierwszym razem co było skutkiem. Widac ze popcorn jeszcze by chciał podrosnąć.. cholera mam straszne wachania czy ciąć czy nie.. z resztą wrzucę kilka zdjęć sami zobaczycie.. mam nadzieje ze zdjecia wejdą po kolei 🫡 -
Przez kolober · Opublikowano
Elo i tak te pierwsze białe włoski przy łodygach to są preflowery i pojawiają się jako pierwsze i one oznaczają że roślina wchodzi w fazę flo. A co do inwestycji to przede wszystkim kup miernik bo bez nich to nie pomoże ci najlepszy zestaw jaki można kupić. Dodasz im dwa razy wodę o za dużym lub za małym pH i masz roślinę zablokowaną i już nie wchłania substancji odżywczych. Tak że pomysł najpierw o tych rzeczach i przy następnej uprawie jak tego nie będziesz mieć to daj sobię spokój z proszeniem o pomoc bo będziesz niepotrzebnie marnować kogoś czas. A do treningu nie potrzeba nic kupować bo odbierasz pierwszy lepszy drut tylko z pierwszej izolacji bo na pojedynczych drucikach ja zostawiasz i jeżeli są na tyle twarde to robisz tylko chaczyk zaczepiasz o gałązkę a resztę wbijasz w ziemię i po sprawię 👍 a jak jest miękki to go wiążesz do gałęzi i dolniczki. I Ende 😅🤣👍
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts