Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

BubbleGum od HB

Recommended Posts

Opublikowano

Siema.

Mam w planach zakupienie pestek jak w temacie HB to HempBrothers jakby ktoś nie kojarzył.

Moje pytanie jest czysto techniczne. W opisie tej odmiany możemy przeczytać, że plon wynosi 300-450g/m2 

Ile to jest w przeliczeniu na roślinę? Jest ktoś w stanie powiedzieć? Bo zakładając, że w metrze kwadratowym zmieszczę 4 planty to jest około 75 - 112,5g/rośl, ale właśnie nie mam co do tego pewności i byłbym wdzięczny za wytłumaczenie jak to liczyć.

Możecie też dać znać co sądzicie o tej odmianie na outdoor.

Elka 😉 

Opublikowano

Jeżeli producent podaje taka ilość to trzeba przyjąć że jest to maksymalna ilość jaką mogą dać rośliny, przy zapewnieniu im najlepszych warunków.

czesto producenci prowadzą testowe uprawy w hydro na mineralnych przy maksymalnej ilości watów, więc warto zaznaczyć że podana ilość jest teoretyczna ale z doświadczenia wiem że zawsze jest niższa.

Jeżeli podają taki wynik z M2 to czasami proszę się nie zdziwić że od tego trzeba odjąć -50% przy uprawach mineralnych a przy bio uprawie 70%.
No ale wiadomo że wynik zależy od tylu czynników, warunków ect 

bubblegum jest super odmiana której powinien spróbować każdy ogrodnik 

Czy w outdoorze czy indoor 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+