Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Problem z rośliną. Plamy i suche liście.

Recommended Posts

Opublikowano

Siemka. Mam problem z rosliną. Końcówki lisci są podeschniete oraz pojawily sie dziwne plamy .nigdy tak nie mialem . Krzak na flo przestswiony preflowery sie pokazaly juz oswietlenie 12/12 podlewane co 3 dni na zmiane raz z  nawozem raz woda .

Cfl 125w 

Podlewane planton k 

Sezonowka critical  od royal queen .

received_747140545808727.jpeg

received_974033156311483.jpeg

received_2457017861076321.jpeg

Opublikowano (edytowane)

daj ziemi przeschnac bo bankowo jest za mokro, a na przyszlosc skoryguj ilosc wody do podlewania bo roslina ewidentnie z tego powodu zaczyna takimi objawami sypac

a na flo zapodaj cos z mniejsza iloscia azotu, bo planton k ma go za duzo

Edytowane przez Minimaxi
  • Thanks 2
Opublikowano

Trzymasz ją w boxie? Jaka wilgotność? Na bata coś nie tak było z podlewaniem. Takie plamy widziałem już u mnie na Wegu jak miałem za dużą wilgoć i trochę przelałem

Opublikowano

Tak .znaczy ma ją mój kumpel chwilowo bo mnie nie ma i sie opiekuje. I jest gorzej pomimo nie podlewania od 3 dni zeby ziemia przeschla bo faktycznie przelana.itp zrobila sie lipa totalna liscie opadly .nwm czy do odratowania . Górna połowa sie trzyma jakos w miare jeszcze ale dól odlecial .

received_501886967099480.jpeg

received_2482011048678941.jpeg

received_2624785124284824.jpeg

To drugi raz w boxie bo ja tylko outdoor.Wczesniej nie mialem zadnych problemów z krzakiem w boxie 

Opublikowano

Roślinka była na 100% do odratowania. Teraz wygląda jak by była spalona od kaloryfera.

Ogólnie za szybko ją przesuszyłeś. Ja bym powiedział, że już jest nie do odratowania.

Opublikowano

Znaczy do zdj go postawilem tam. Czyli kaplica juz. No cóż dzienki wielkie za każde cenne informacje od was. Pozdro i z fartem 😎

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+